Af - 05/09-13 10:04; Opdateret: 05/09-13 10:43

Carin Wester flirter med flamingoerCarin Wester flirter med flamingoer

Designeren Carin Wester er kendt for en minimalistisk stil, der rammer plet hos de fleste skandinaviske piger. Da hun viste sit show i Stockholm, var det dog med inspiration fra det latinamerikanske.

Bildstrecke im Grossformat »

Carin Westers sidste kollektioner har fået gode modtagelser og været populære hos både forhandlere og i gadebilledet. Derfor var forventningerne høje under Stockholms modeuge, da hendes nye SS14-kollektion skulle vises frem.

Kollektionen ’El romancero gitano’ er en hyldest til den latinske kvinde, genfortolket og mikset med et skandinavisk minimalistisk touch.

Carin Wester siger selv:

- Kollektionen er dedikeret til den latinske kvinde med flirtende øjne og en stærk personlighed. Det handler om den naturlige attitude, den feminine silhuet og en mere simpel, sexet udstråling.

Farverne i kollektion var holdt i neutrale farver som hvid, sart lyseblå og grå, blandet med sort og lidt koral. Materialerne var en blanding at let silke og fine blonder sat sammen med mere grove kvaliteter, som de boxy jakkesæt var holdt i.

Til denne kollektion havde hun desuden samarbejdet med to mærker – svenske Gram og danske Adax.

Sammen med Gram har kun designet et lille udvalg af sko, der med deres maskuline udtryk stod i flot kontrast til det feminine og lette udtryk i tøjet.

Carin Wester har derudover designet en kollektion af tasker for det danske taskemærke Adax. Hun følger derved i fodsporene på designere som Stine Goya og Silas Adler fra Soulland, der tidligere har designet kollektioner for taske-mærket.

Carin Westers tasker var holdt i sort og hvid, og fremstod meget stringente i firkantede former med brede hanke, og de gik fint i tråd med resten af kollektionen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Medie: Nu ved vi, hvem der myrdede...
bt.dk
Elon Musk om Tesla-problemer: 'Det...
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx