Af - 07/03-17 21:00

GALLERI: Nu kan du få SvampeBob Firkant som det vildeste fashionGALLERI: Nu kan du få SvampeBob Firkant som det vildeste fashion

SvampeBob Firkant springer ud som hot sommermode i år.

Bildstrecke im Grossformat »

Var du barn i 90’erne eller 00’erne, var du sikkert også stor fan af tegneseriesvampen SvampeBob Firkant.

Og du er ikke den eneste, der ser tilbage på ikonet med en vis nostalgi pumpende i blodet. Nu har en række verdenskendte modedesignere nemlig lavet en SvambeBob-kollektion. Den spås at blive den hotteste sommermode i år.

Klik dig gennem galleriet øverst i artiklen og se alle billederne af kollektionen.

Selvom den gule svampefirkant mest hører barndommen til, er der på ingen måde tale om børnetøj. Kollektionen, der hedder SpongeBob Gold Collection, spænder nemlig bredt - fra herre- og dametøj, sko, smykker til diverse accessories.

Denne del af ansigtet er danskerne MEST tilfreds med
Denne del af ansigtet er danskerne MEST tilfreds med

Kollektionen har ovenikøbet fået et dansk islæt, for blandt de seks designere, er danske Peter Jensen, der også har taget det gule ikon med sig op i voksenårene.

- Jeg har set SvampeBob lige så lang tid, jeg kan huske. Han er en del af mit morgenritual om lørdagen på samme måde, som mit kogte æg med salt er det. Jeg kan nogen gange tænke på, hvorfor så mange voksne stadig ser SvampeBob. Jeg tror det er hans fjollede, naive og venlige måde at være på, der bare gør alle glade, siger Peter Jensen, der fik sit gennembrud i elitemodeverdenen for 20 år siden.

Husker du trenden med penisser på øjenlågene? Nu er der en ny
Husker du trenden med penisser på øjenlågene? Nu er der en ny

Svampekollektionen kommer rundt i nærmest hele verden. Der er bidrag fra Mexico, italienske smykker og sydkoreansk skodesign.

Kollektionen med den søde Nickelodeon-figur blev præsenteret under London Fashion Week i februar og lander i udvalgte butikker til maj.

LÆS OGSÅ: To store online modeportaler i Danmark bliver nu pelsfri

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx