Af Amira Høg Daimar - 18/03-15 10:20

Rihanna er Diors første farvede frontfigurRihanna er Diors første farvede frontfigur

Popdivaen bliver den første mørke kampagnemodel i det franske modehus’ 70-årige historie.

storybild

Det er officielt: Rihanna er Diors næste kendisansigt. Den syngende superstjerne spiller hovedrollen i fjerde omgang af Diors tilbagevendende kampagneserie ’Secret Garden’, der udspiller sig på det franske slot Versailles. Udvælgelsen af Rihanna er en milepæl i det traditionsrige franske modehus’ historie, da det er første gang nogensinde, Dior gør brug af en mørk model i en kampagne.

Det 70 år gamle modehus har undergået lidt af en forvandling, siden Raf Simons tog over og moderniserede Diors design med sin kendetegnende minimalisme. Den belgiske stjernedesigners kollektioner er blevet rost til skyerne, men hans hvide modelcast har mødt megen kritik. Simons nåede at præsentere hele syv kollektioner for Dior, før han castede sin første farvede model i et catwalkshow, og kampagneansigterne under hans regime tæller blandt andre Charlize Theron, Natalie Portman og Jennifer Lawrence.

Men det lader til, at kritikken er blevet taget til efterretning. Hitmageren fra Barbados vil i hvert fald bidrage med diversitet hos Dior, når kampagnen lander i løbet af foråret.


LÆS OGSÅ: Debat: 'Pæne piger' kan godt give den fuld gas

LÆS OGSÅ: Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Person stukket ned ved indkøbscenter...
bt.dk
Forsvarers billede af Peter Madsen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx