Af - 04/08-14 12:58

Ekspert om Christianes online-satsning: Damebladene kunne lære nogetEkspert om Christianes online-satsning: Damebladene kunne lære noget

Tv-værten og skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller O'Connor har netop lanceret sit eget livsstils-site. Og andre medier bør føle sig truet, mener en ekspert.

storybild

I dag er Christiane Schaumburg-Müller O'Connors nye online-magasin ChriChri blevet lanceret.

Her skriver skuespilleren og tv-værten om blandt andet mode, skønhed, sundhed og mad, og det gør hun så godt, at traditionelle dameblade bør føle sit truet.

Det mener i hvert fald forlæggeren Malene Malling, der står bag flere magasiner - heriblandt Cover.

Hvad synes du om ChriChri?
- Hvis man ser bort fra stavefejl og den slags småting, så har jeg stor respekt for Christianes mod til at kaste sig ud i alt muligt. Jeg har fulgt hende på Instagram, hvordan hun har foldet sit univers ud, og dette her er en naturlig forlængelse af det. Der er lagt meget stort engagement, personlighed og arbejde i det, men hun er ikke uddannet journalist eller ekspert inden for nogen af områderne.

Endnu et topnavn bliver Popstars-dommer
Endnu et topnavn bliver Popstars-dommer

Hvad er sidens styrke?
- Der er lidt lækker mad, beautytips og masser af humør. Det er helt middel, men det er rigtig fint. Damebladene kunne lære noget af det her. Det er lidt poppet og lettilgengængeligt, men der er meget langt fra den ekspertise, viden og skarphed, men finder på modemagasinernes sites.

Guide: Her kan du komme med til modeuge
Guide: Her kan du komme med til modeuge

Hvad kan et online-univers, som et fysisk blad ikke kan?
- Det er en hel anden lethed og hurtighed. Hvis jeg sad på et ugeblad, ville jeg følge det her meget nøje, for Christiane har direkte adgang til rigtig mange danske kvinder. Hun har 152.000 følgere på Instagram Det betyder, at for rigtig mange danske kvinder er hun er blevet et medie i sig selv. Man kan slet ikke tillade sig som gammelt mediehus ikke at tage det alvorligt.

Så mange læsere bløder Se og Hør
Så mange læsere bløder Se og Hør

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx