Af Sebastian Kirk - 05/09-17 15:44

Tag mine penge: Adidas lancerer den PERFEKTE sko til byturenTag mine penge: Adidas lancerer den PERFEKTE sko til byturen

I forbindelse med Oktoberfest har Adidas lanceret en sko, der kan modstå øl og bræk.

storybild

Adidas har lanceret en redesignet version af den klassiske München-sneaker i forbindelse med årets Oktoberfest.

Har du nogensinde prøvet at tage dine helt nye sko på i byen for så at opdage dagen derpå, at de allerede ligner noget, du har gået med i flere måneder?

Det er der sandsynligvis mange, der har. I hvert fald har Adidas nu lanceret et par nye sneakers, der er designet til at kunne modstå diverse pletter fra øl og (Gud forbyde det) bræk. Det skriver Sneakernews.com.

Den nye sneaker er en redesignet udgave af klassikeren Adidas München. Den er blevet lanceret i forbindelse med den kommende Oktoberfest, der hvert år afholdes i den tyske storby af samme navn, og den er indbegrebet af en våd aften i byen.

Skoen er vand- (og ikke mindst øl-) resistent, så du kan hælde litervis af fadøl ud over dem uden at få våde fødder (eller ødelagte sko). Det sort-gule design er inspireret af de klassiske tyske lederhosen, og som prikken over i'et står der 'Prost' ('skål' på tysk) i stedet for 'München' ved siden af de klassiske Adidas-striber på siden.

Oktoberfest-udgaven af Adidas München kan erhverves på Adidas' hjemmeside til 1.599 kroner. Men hos den tyske sneaker-butik 43einhalb står den til 200 euro - knap 1.500 kroner - og her får du også et klassisk Oktoberfest-ølkrus med oveni.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx