Af Michael Schmidt - 23/11-16 09:53

H&M hylder kreativ designspireH&M hylder kreativ designspire

Den nyuddannede designer Richard Quinn vinder årets H&M Design Award og skal nu skabe en kollektion til modegigantens sortiment.

storybild

Det er en årlig tradition, at H&M inviterer designtalenter fra hele verden til at skabe en minikollektion og dyste om at vinde highstreet-kædens eftertragtede Design Award.

YouTube-stjerner giver modetips
YouTube-stjerner giver modetips

I sidste uge løb den britiske designspire Richard Quinn med sejren i årets konkurrence og har, ud over en præmie på 50.000 euro (knap 400.000 kroner, red.), vundet et års mentorforløb med H&M samt muligheden for at designe tøj, der vil ramme H&M-butikker i efteråret 2017.

SUPREME indtager secondhand markedet
SUPREME indtager secondhand markedet

Præmien er med til at kickstarte designkarrieren for Quinn, der netop er færdiguddannet fra den anerkendte modeskole Central Saint Martins i London. Og med kåringen beviser modegiganten samtidig, at den er villig til at udforske designs, der ikke udelukkende har et kommercielt fokus.

Ud over sine kreative evner overbeviste designeren den modekyndige jury med et gennemtænkt koncept, der fokuserer på bæredygtig tøjproduktion, som er et element, der også fylder mere og mere i det svenske mærkes tøjproduktion.

LÆS OGSÅ: Stort modemagasin: Bryster er ikke længere moderne

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx