Af Amira Høg Daimar - 29/06-16 03:11

Han Kjøbenhavn laver kvindelinjeHan Kjøbenhavn laver kvindelinje

Det københavnske herremærke udforsker ukendt territorium med annonceringen af en kommende kvindekollektion, der lander i starten af næste år.

storybild

(Billede: PR / Copenhagen Fashion Week AW16 / @hankjobenhavn)

Han Kjøbenhavn har nydt stor succes de senere år, hvor herrebrandet har positioneret sig som et af de stærke, nye mærker herhjemme såvel som internationalt med butikker i Paris og New York.

Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko
Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko

Det københavnske mærke har pustet støvet af klassisk herretøj med et opfindsomt miks af materialer og moderne silhuetter, som også er faldet i god jord hos modeglade kvinder. Det var derfor et naturligt næste skridt for mærket også at lancere en linje til kvindelige fans.

Han Kjøbenhavn har delt nyheden på Instagram med en smagsprøve på mærkets første kvindekollektion, SS17, som lander i butikkerne i starten af 2017.

Nike lancerer sneakers til den ultimative kaffeelsker
Nike lancerer sneakers til den ultimative kaffeelsker

Billedet afslører, at kvinderne kan se frem til en cool kollektion, der ligesom herretøjet har bred appel og udspringer af danske designdyder.

Desuden indikerer de hvide tennissokker i et par slippers, at kollektionen formentlig også vil drage paralleller til forstæderne, hvor Han Kjøbenhavns grundlæggere, Tim Hancock og Jannik Wikkelsø Davidsen, er vokset op.

Opvæksten i forstæderne er en tilbagevendende inspirationskilde i herremærkets design, som senest skinnede senest igennem i deres AW16-show under Copenhagen Fashion Week i februar i form af sportstøj og sponsortryk.

Danskerne tager på arbejde i træningstøj
Danskerne tager på arbejde i træningstøj

Han Kjøbenhavns første kvindekollektionen præsenteres sandsynligvis sammen med herrekollektionen under den københavnske modeuge til august.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx