Af Webstud/AS - 09/11-17 12:29

Supreme udgiver vinterkollektion med opfinderen af cowboybukserSupreme udgiver vinterkollektion med opfinderen af cowboybukser

Det amerikanske streetwear-brand Supreme lancerer i dag en ny vinterkollektion med det historiske mærke Levi's.

storybild

Supreme er endnu engang teamet op med amerikanske Levi's, den 164 år gamle tøjproducent, der mest af alt er kendt for at opfinde cowboybukser. Læs med og find ud af, hvordan du ifølge Highsnobiety får fat i kollektionen i dag.

LÆS OGSÅ: Så meget koster et helt Supreme x Louis Vuitton-outfit

De to brands med hver deres ikoniske, røde logo har tidligere udgivet tøj i fællesskab, der har nydt megen popularitet. Supremes røde logo er endda så ikonisk, at investorer netop har betalt tre milliarder for at eje halvdelen af selskabet.

Mens det sidste sæson var blomster, der var det gennemgående tema for Supreme x Levi's-klunset, er fokus nu skiftet fra mønster til materiale, når duoens 2017 efterår/vinterkollektion udkommer med et særligt tekstil i fokus: slangeskind.

LÆS OGSÅ: Kan du ikke få fat i Supreme-tøj? Her er årsagen

Kollektionen vil torsdag kunne findes online og i Supremes butikker i New York, Los Angeles, London, og Paris. Der er endnu ingen bekræftet prisliste.

Er du en af dem, som har gået i Levi's-tøj hele livet og synes, det er for gammeldags? Så lander der heldigvis andre lækkerier ved torsdagens udgivelse. Eksempelvis denne hidsige leopard-mønstrede satin-boksekåbe fra Everlast.

LÆS OGSÅ: Streetwear-mærke laver ny forårskollektion med The North Face

Hvis du hverken er vild med slacks, satin, eller slanger, men føler, du måtte have noget fra kollektionen, kan du købe den her til træningen:

Her kan du se flere billeder fra Supreme x Levi's-slangekollektionen:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx