Af Amira Høg Daimar - 11/11-15 06:10

Mode: Wood Wood og Reebok genopliver 90’erneMode: Wood Wood og Reebok genopliver 90’erne

Herretøjsmærket er gået sammen med det britiske brand om en fælleskollektion af 90’er-inspireret sportswear.

storybild

(Billede: PR)

I øjeblikket lever 90’erne i bedste velgående i modebilledet, som sætter spot på flere af årtiets trends. Det ærkekøbenhavnske mærke Wood Wood hopper med på bølgen i et nyt samarbejde med Reebok Classic, der drager kraftige paralleller til 90’erne.

TV: Sexlegetøj - Her er tre af de nye hit til kvinder
TV: Sexlegetøj - Her er tre af de nye hit til kvinder

Med afsæt i årtiets logomani er partnerskabet mundet ud i en minikollektion, hvor Wood Wood og Reebok Classics logoer er omdrejningspunkt. Kollektionens design tæller blandt andet et sort tracksuit med hvidt tryk, sweatshirts med overdimensionerede logoer, bøllehatte og printede t-shirts, der både afspejler Wood Woods skandinaviske streetwear og Reebok Classics velkende sportssilhuetter. Og da begge brands har en forkærlighed for det monokrome, er det hele holdt i sort, hvid og marineblå.

WTF: Vanvittigt modeshow - kan du gætte hvad denne taske er lavet af?
WTF: Vanvittigt modeshow - kan du gætte hvad denne taske er lavet af?

De nye tøjdesign ledsages af et enkelt par sneakers i grå, der i tråd med kollektionens fokus er en variation over modellen ’Ventilator Supreme’ fra starten af 90’erne. Som noget usædvanligt lander Wood Wood x Reebok Classic i Wood Woods fysiske butikker allerede den 14. november, hvorefter det lanceres i udvalgte forhandlere verden over den 28. november.

Programserie udforsker ny afrikansk mode
Programserie udforsker ny afrikansk mode

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx