Af - 28/10-16 12:05

Ditte: Neglelak er kunst på et meget lille lærredDitte: Neglelak er kunst på et meget lille lærred

Den 22-årige blogger og instagrammer Ditte Jochumsen ligger ny neglelak fire til fem gange om ugen for at neglene matcher hendes outfit.

Neglelak er ikke bare neglelak. Den flotte lak er et lækkert tilbehør til et outfit, mener den 22-årige blogger og instagrammer Ditte Jochumsen, der selv ligger ny lak på neglene fire til fem gange om ugen:

- For mig er det en form for kunst på et meget lille lærred. Det er et fedt tilbehør i stedet for et smykke, for en flot lak kan gøre meget for ens outfit, siger Ditte Jochumsen.

Dette trick viser, du har lagt neglelak HELT forkert
Dette trick viser, du har lagt neglelak HELT forkert

Ditte har altid været meget kreativ, og da hun var lille tegnede og malede hun meget. Men senere tog neglelakken over som favoritbeskæftigelse:

- Jeg arvede min mors gamle lakker, da jeg var lille. Og så begyndte jeg selv at tage lak på. Jeg gav faktisk også alle mine dukker neglelak på, fortæller hun.

For fem år siden flyttede Ditte så fra Holbæk til København. Her kendte hun ikke nogen og skulle til at skabe et nyt netværk.

Endelig: Nu kan du få spiselig neglelak
Endelig: Nu kan du få spiselig neglelak

- Jeg blev medlem af Facebookgrupper, der handlede om neglelak. Grupperne hjalp mig meget, for medlemmerne er så nørdede om en så specifik ting, at jeg hurtigt kunne relatere til dem.

De perfekte negle
Inspirationen til de forskellige designs til neglene finder Ditte over alt:

- Jeg bliver inspireret af alt. Især mine vintage kjoler, som jeg går i hver dag. Så jeg synes, at det er sjovt at matche mine negle til kjolerne. Men jeg bliver for eksempel også inspireret af køkkenkrukker og fint sengetøj.

Over 6.500 følger med, når Ditte under navnet "Ditte pip" poster nye negledesigns på Instagram.

Giftigt? Sådan kan neglelak skade din krop
Giftigt? Sådan kan neglelak skade din krop

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx