Af - 06/01-14 15:36

Hvem ødelægger Wood Wood? Det er ikke LinaHvem ødelægger Wood Wood? Det er ikke Lina

Hvis det danske tøjmærke lider skade oven på 'kasket-gate', vil det alene være stifter og designer Karl Oskar Olsens egen skyld.

storybild

Lina Rafn optrådte med en kasket fra Wood Wood i fredagens 'X Factor'-premiere - og det var designer Karl Oskar Olsen ikke vild med. (Billede: DR)

Spændte han ben for sig selv, eller var det reklame for millioner, da Karl Oskar Olsen på Twitter fnysede, at Lina Rafn skulle tage den Wood Wood-kasket af, som hun havde siddende på toppen af sit blonderede hoved i 'X Factor'-premieren – og satte gang i debat- og mediemøllen?

Danskerne griner af X Factor kasket-snobberi
Danskerne griner af X Factor kasket-snobberi

Det er der ikke noget entydigt svar på. I hvert fald ikke endnu.

- Nogle synes, det er fedt, at han tør at skille sig ud, pisse territoriet af og gå imod det mainstream. Andre vil synes, det er pissehamrende latterligt, og at det bliver for påtaget, siger Peter Drejer, der er lektor i branding og markedsføring på professionshøjskolen VIA University College i Herning.

Nu går Hitler også i Wood Wood
Nu går Hitler også i Wood Wood

Og hvis Wood Woods brand lider skade oven på den fortrinsvis negative omtale, vil det alene være Karl Oskar Olsens egen skyld og ikke Lina Rafns.

- Kan du huske Anne Larsen? For nogle år siden var hun kendt og respekteret som slanke-guru. Men da hun anbefalede, at man skyllede sit kød, vendte hendes brand, og hun blev latterlig. Det kan Wood Wood også løbe ind i, siger Peter Drejer, der nævner Tiger Woods som en anden person, der har ødelagt sit eget brand.

- Der er en række enkeltpersoner, der kan breake et brand. Men en enkeltperson kan sjældent smadre det. Det kan kun ejeren selv, mener han.

Bevis: Remee og Lina Rafn ved INTET om X Factor
Bevis: Remee og Lina Rafn ved INTET om X Factor

Karl Oskar Olsen har ikke selv kommenteret på sagen, men skrev i dag på Twitter, at han og Lina Rafn har haft 'en dejlig samtale', og at sagen er lukket.

Søndag overraskede Lina Rafn ved at lægge en forsvarstale for Karl Oskar Olsen ud på Facebook.

'Wood Wood vil gerne designe noget flabet, modigt og underspillet, som design- og prismæssigt kun giver mening for de få. Og disse få springer fra, hvis signalværdien (det eksklusive) forsvinder', skrev 'X Factor'-dommeren blandt andet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Stewardesse faldt ud af fly og døde
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx