Af Soundvenue/Amira Høg Daimar - 17/09-14 17:46

Første kig på Alexander Wangs design for H&MFørste kig på Alexander Wangs design for H&M

De første billeder af årets mest ventede samarbejde har set dagens lys, og kollektionen står ikke overraskende i sportens tegn.

storybild

(Billede: PR)

I sidste uge løb Alexander Wang med modemediernes opmærksomhed – og det skyldtes ikke (kun) hans catwalkshow ved den netop afsluttede New York Fashion Week.

Årsagen var derimod, at de første smagsprøver på Wangs længe ventede samarbejdskollektion med H&M blev sluppet løs på internettet, og ud fra første smagsprøve står det klart, at kollektionen bærer tydelige referencer til sportens verden på både dame- og herrefronten.

Det kommer ikke just som nogen overraskelse, da sportsreferencer er Wangs signatur i en sådan grad, at designerens SS/15-kollektion var dedikeret til sneakers.

Hans design for H&M er holdt i sort, hvid og grå med designerens kendetegnende detaljer i læder, mesh og transparente materialer.

Kollektionen indeholder blandt andet velkonstrueret overtøj samt tasker, og designeren har printet Wang-navnet i dets signaturfont på både leggins, sports-bh og sweatshirts, i tråd med tidens logomani.

Alexander Wang er første amerikanske designer til at indgå partnerskab med H&M, og første kig på kollektionen afslører, at han skiller sig yderligere ud i mængden af samarbejdspartnere.

Den unge designer har nemlig valgt at kreere en kollektion helt fra bunden, fremfor blot at lave budgetvenlige versioner af dyre, arkivbaserede design, som det tidligere har været tilfældet med blandt andre Versace og Isabel Marant.

Samarbejdet lanceres verden over den 6. november.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens største stjerne tordner:...
bt.dk
Tv-kendis skal skilles: 'Det kommer...
bt.dk
Mand fundet bevidstløs efter brand
bt.dk
Martin var på hyggelig tur i skoven:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx