Af - 10/09-13 14:27; Opdateret: 10/09-13 14:38

For fræk: Modeblad piller Miley af forsidenFor fræk: Modeblad piller Miley af forsiden

Miley Cyrus skulle have kigget ud fra forsiden af decembers Vogue. Men efter den 20-årige sangerindes skandaløse optræden ved MTV's prisfest for nylig, har chefredaktør Anna Wintour droppet hende som 'cover girl'.

storybild

Anna Wintour syntes, det var usmageligt at se Miley Cyrus gnubbe sig op ad Robin Thicke iført hudfarvet latex til MTV's VMA'show. (Billede: Polfoto/AP)

Miley Cyrus' lettere skandaløse optræden ved årets MTV Video Music Awards er næppe gået nogens næse forbi. Heller ikke Anna Wintours.

Og den bistre Vogue-redaktør brød sig slet ikke om det, der foregik på scenen i Barclays Center i New York. Hun har besluttet at droppe den 20-årige sangerinde som forsidemodel på decembernummeret af Vogue.

LÆS OGSÅ: Porno-Miley chokerede til MTV-fest

- Anna syntes, det var usmageligt. På grund af den optræden besluttede hun sig for at gå en anden vej, siger en kilde til Daily Mail.

Billederne af Miley Cyrus er ellers taget, men dem får vi måske aldrig at se nu.

Anna Wintour, der har styret amerikansk Vogue med hård hånd siden 1988, var ellers den, der havde bestemt, at den tidligere barnestjerne skulle på forsiden, fordi hun har set hende som et af fremtidens stil-ikoner.

Nyheden om, at Miley Cyrus er blevet droppet af Vogue, kommer i øvrigt, samtidig med at hun har offentliggjort videoen til nummeret 'Wrecking Ball', hvor hun optræder uden en trevl på kroppen. Den kan du se her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Magtdemonstration: Froome i lyserødt...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx