Af Amira Høg Daimar - 13/05-15 07:49

Velgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhedVelgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhed

Stærke kvinder i røde sportsvogne kører Europa rundt til fordel for fattige kvinder og børn i Afrika.

storybild

For fjerde år i træk er 70 af Europas mest succesfulde kvinder klar til at træde speederen i bund under fundraising-touren Cash & Rocket, som danske Julie Brangstrup står bag.

Cash & Rocket er en utraditionel og glamourøs velgørenhedstour, der kombinerer luksusmærker, vintage sportsvogne og succesfulde kvinder inden for mode, film, musik og kunst for at tiltrække opmærksomhed og donationer til de afrikanske velgørenhedsorganisationer OrphanAid Africa og Sumbandila.

Billøbets officielle partnere er webshoppen Stylebop og luksusmærket Valentino, der til anledningen har kreeret en kollektion inspireret af en kærlighed til at rejse, hvor 20% af overskuddet går til de afrikanske velgørenhedsorganisationer, som Cash & Rocker støtter. Kollektionen indeholder 20 design, der blander funktionelt tøj med modehusets sofistikerede signatur og er holdt i olivengrøn og sort samt et camouflagemønster.

Valentinos Cash & Rocket-kollektion lanceres den 15. maj, samme dag som touren skydes i gang, og forhandles eksklusivt på Stylebop.com.


LÆS OGSÅ: Matcher din makeup med dit outfit?

LÆS OGSÅ: Apple Watch 'tatoo-gate': Uret dur ikke hvis du har tusser på håndleddet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx