Af Amira Høg Daimar - 10/06-15 08:41

Kendall og Kylies Topshop-kollektion klarKendall og Kylies Topshop-kollektion klar

De yngste medlemmer af Kardashian-klanen er klar med en kollektion inspireret af deres luksuriøse L.A.-livsstil.

storybild

(Billede: PR)

Små fire måneder er gået, siden Kendall og Kylie Jenner blev afsløret som de seneste kendte ansigter i Topshops designsamarbejder. Nu er kollektionen landet i butikkerne, og den fremstår mest af alt som en homage til pigernes californiske rødder.

Zalando shanghajer det amerikanske tøjmærke Gap
Zalando shanghajer det amerikanske tøjmærke Gap

Det ses både eksplicit på en t-shirt med teksten ’The best coast… Is the west coast’ og i design, som vil gøre sig godt under den californiske sol, såsom flagrende kjoler, itureven denim, croptops og blomstermønstre.

Kendall og Kylies kollektion er langt mere afslappet og tilbagelænet end, hvad man umiddelbart kunne have forventet af de yngste medlemmer af Kardashian-klanen, der plejer at være indbegrebet af Hollywood-glamour.

AFSLØRET: Se sandheden om Kylie Jenners læber her
AFSLØRET: Se sandheden om Kylie Jenners læber her

Søstrene selv beskriver stemningen i kollektionen som »ikke-rød-løber-stil«, designet til de dage, hvor de ikke er i rampelyset.

Tøjet kommer ikke til at sprænge dit budget med priser, der rangerer fra 349 til 999 kroner, men du skal nok skynde dig lidt, for med mere end 50 millioner Instagram-følgere fordelt mellem dem, er der stor sandsynlighed for, at pigernes kollektion vil blive revet væk.

Pharrell og Adidas i fuldt flor
Pharrell og Adidas i fuldt flor

Kendall og Kylies kollektion forhandles i udvalgte butikker og på Topshop.com.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx