Af Amira Høg Daimar - 21/01-15 07:00

Eastpak og Jean Paul Gaultier står sammen mod AIDSEastpak og Jean Paul Gaultier står sammen mod AIDS

Praktiske rygsække møder blonder og korsetter i et utraditionelt og velgørende samarbejde.

storybild

'Jeg synes, at kondomet er det bedste stykke tøj, der nogensinde er blevet opfundet, og mit budskab til alle er: Beskyt dig selv!'

Sådan lyder opfordringen fra den franske modeskaber Jean Paul Gaultier, der længe har været involveret i kampen mod AIDS. Han indledte på den baggrund et samarbejde med det funktionelle taskemærke Eastpak i forbindelse med fjerde serie af Eastpak Artist Studio for Designers Against Aids, DAA.

Samarbejdet lagde ud med et enkelt taskedesign, men har siden vokset sig større, og de to parter skriver nu et nyt fælles kapitel med en hel kollektion, der ligeledes støtter kampen mod HIV og AIDS. Udtrykket er ukonventionelt, da Jean Paul Gaultier med sin unikke kunstneriske vision kaster en helt særlig glans over Eastpaks funktionelle taskedesign.

Kollektionen inkluderer i alt syv rygsække, hvoraf tre er nummererede og lanceres i et begrænset oplag. Her fremhæves Eastpaks militære arv i et miks med Jean Paul Gaultiers feminine blonder og korsetter.
Hovedkollektionen tager derimod udgangspunkt i Eastpaks amerikanske college-stil i form af en bomberjakke og en denimjakke fortolket som rygsække.

De nummererede taskedesign forhandles fra den 1. februar, mens hovedkollektion sættes til salg den 1. april.

LÆS OGSÅ: Derfor smider kendt håndboldspiller tøjet

LÆS OGSÅ: Kunstnere over 70 hitter i modebranchen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx