Af Julie Laurs Bundgaard - 07/03-18 12:20

Engelske Hannah har startet ny skør øjenbryn-trend Engelske Hannah har startet ny skør øjenbryn-trend

Først var det fjerbryn, så var det fiskehalebryn og flettede bryn. Nu har en ny øjenbryn-trend set dagens lys på sociale medier.

storybild

2018 har bestemt ikke været kedelig på øjensbryns-fronten indtil videre, og det ser ud til, at det kun bliver vildere. Nu har 16-årige Hannah Lyne fra Hudderfield i England nemlig meldt sig på banen med endnu en vild bryn-trend: Gloriebryn.

Kort fortalt går konceptet ud på, at du forbinder enderne af dine øjenbryn med en øjenbrynspensel eller andet øjenbrynsprodukt. Og så ender du med et resultat, der ser nogenlunde sådan ud:

Hannah Lynne deler billeder af sin makeup med sine lidt over 35.000 følgere på Instragram-profil og forsøger derfor altid at udvikle nye og inovative 'looks'.

»Mig og min ven sad og talte om nye looks og pludselig kom ideen om at forbinde enderne af mine bryn bare til mig,« siger Hannah Lynne til Popsugar.

LÆS OGSÅ: Skør trend hitter på Instagram: Sådan skal dine øjenbryn se ud nu

Hun forklarer, at ideen udspringer af de såkaldte fiskehalebryn, hvor man deler brynene i to og redder den inderste del af brynet op i panden.

»At se mine bryn redt opad på den måde, inspirerede ideen op at lade brynene fortsætte, indtil de mødes på midten,« siger den 16-årige brite.

Udfra reaktionerne på Hannah Lynnes Instagram at bedømme, er det nok ikke sidste gang, vi kommer til at se de såkaldte gloriebryn på sociale medier. Næsten 5000 personer har nemlig på nuværende tidspunkt liket billedet.

LÆS OGSÅ: 17-årig blev mobbet for sine øjenbryn: Nu lever hun af dem

Står du og overvejer at forandre dine bryn, men synes at gloriebrynet er en tand for voldsomt, kan du hente anden inspiration her:

Fiskehalebryn

Et opslag delt af Huda Kattan (@hudabeauty) den

Fjerbryn:

Flettede bryn:

Et opslag delt af Eros (@erosmua) den

Nikebryn:

Et opslag delt af Jessica (@slayagebyjess) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx