Af - 16/09-13 12:45

Numse-tatovering koster sangerinde million-jobNumse-tatovering koster sangerinde million-job

Cheryl Coles nye tatovering siges at have kostet i omegnen af 150.000 kroner. Men den kan blive meget dyrere for sangerinden. Kosmetik-giganten l'Oréal overvejer at droppe hende som blikfang.

storybild

Cheryl Cole har tatoveringer mange andre steder på kroppen også, men den nye kæmpe-tatovering får nu l'Oréal-bosserne til at stejle. (Billede: Polfoto/AP)

Det kan ende med at blive rigtig dyrt for Cheryl Cole, at hun tidligere i år udvidede sin samling af tatoveringer med fire gigantiske, røde roser, der folder sig ud på det nederste af ryggen og begge baller.

Kosmetikfirmaet l'Oréal, som har haft den 30-årige sangerinde på lønningslisten siden 2009, synes ikke længere, den tatoverede skønhed er egnet som blikfang for den hudplejeserie, der hedder 'Skin Perfection', og overvejer at skille sig af med hende – og dermed spare de fem millioner kroner, hun tjener på modeltjansen hvert år.

LÆS OGSÅ: Så vild er Cheryl Coles nye tatovering

- Hele ideen med den nye serie er at fremelske den naturlige skønhed, så hendes unaturlige tatoveringer har gjort dem ret mugne, siger en kilde om 'l'Oréal-ledelsen til den britiske avis Daily Mirror.

Cheryl Coles tatovering, der siges at have kostet omkring 150.000 kroner og taget 55 timer at lave, er blevet debatteret lystigt andre steder end hos l'Oréal også. Men de mange kommentarer i medier og på nettet rører tilsyneladende ikke sangerinden selv.

LÆS OGSÅ: Se fodboldspillernes håbløse tatoveringer her

- Folk må synes, hvad de vil. Personligt er jeg aldrig selv gået særlig meget op i andre menneskers kropsdele, skrev hun for nylig på Twitter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Skærpet mistanke: Populær plastik kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx