Af Sebastian Kirk - 21/09-17 19:27

Fotograf søger flotte fyre med rødt hår til fræk kalenderFotograf søger flotte fyre med rødt hår til fræk kalender

Fotograf og designer søger modeller til en nøgenkalender med rødhårede mænd. Overskuddet går til et godt formål.

storybild

Red Hot søger yderligere 10 modeller til sin 2018-kalender.

Mange rødhårede har haft det svært i barndommen, men det tyder på, at skuden er ved at vende for de hvidpigmenterede.

I Hollywood er Emma Stone et af tidens hotteste navne, Ed Sheeran dominerer hitlisterne verden over - og så har der i noget tid været meldinger om, at de rødhårede snart får deres egne emojier.

Nu har rødhårede mænd så en chance for at vise omverdenen, at rødt er det nye sort. Kampagnen Red Hot, der er et samarbejde mellem en britisk fotograf og en designer, søger nemlig flotte (og friske) rødhårede fyre til en nøgenkalender med et godt formål.

LÆS OGSÅ: Fotograf rejser verden rundt for at bevise, at rødhårede er smukke

Red Hot Cocks hedder kalenderen, der - foruden at sende overskuddet til Movember-fondens arbejde for at sætte fokus på testikelkræft - har til formål at vise, hvor sexede rødhårede mænd kan være.

»Desværre er der stadig en masse had og mobning forbundet med rødhårede, og denne kalender vil vise, hvor sensuelle røde pubeshår kan være,« lyder det ifølge Independent fra Red Hot.

Holdet har allerede to modeller og søger yderligere 10. Og det er altså en NØGENkalender, så man skal være frisk på at stille sig op foran et kamera uden en trevl på kroppen. Med andre ord er der IKKE emojier foran mændenes kronjuveler i den endelige udgave.

Hvis man er interesseret, kan man ansøge via Red Hots Facebook-side. Fotograferingen finder sted i London sidst på måneden. Du kan også støtte projektet på Kickstarter.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Motorvej genåbnet efter flere uheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx