Af - 29/01-15 20:11; Opdateret: 29/01-15 20:33

Hav sex på første date, hvis du vil have din drømmemandHav sex på første date, hvis du vil have din drømmemand

Inviter ham ud. Betal hans middag og drinks. Hav sex med ham bagefter, og ring straks næste dag, så han ved, hvem der bestemmer...

storybild

Hvis du vil have ham, så giv ham alt med det samme. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Gør det modsatte af hvad du har lært, og du vil i løbet af 60 dage få din udkårne på krogen, hævder den amerikanske forfatter, den 53 årige Blake Lavak, som hævder, at det var sådan, at Angelina fik Brad Pitt ind i ægteskabet.

- Man behøver ikke at ligne en filmstjerne for at få succes med mine råd, for det er bemærkelsesværdigt, hvor nemt det er at indfange en mand, bare man bruger de rigtige teknikker, siger Blake Lavak, der har nedfældet sine opsigtsvækkende råd i sin nye bog,' Ej den fyr inden 60 Dage'.

I følge Blake Lavak er det helt forkert, når kvinder har lært, at de skal spille kostbare og uopnåelige.

Valdefar: Her er sandheden om dating
Valdefar: Her er sandheden om dating

- Der er så mange kvinder, der kæmper for at få en mand - og når det er gået så galt på det område, hvor mange kvinder lever alene uden at ville det - så bør man spørge, hvad det er, kvinder gør galt i dag, forklarer Lavak.

Og svaret, mener Blake Lavak, nemlig at have fundet, blandt andet ved at studere, hvad der har fungeret for kvinder med erotisk succes gennem historien:

- Angelinas fantastiske udseende har intet at gøre med, hvordan hun fik krogen i Hollywoods mest omsværmede mand. Det handler ikke om flad mave, hvide tænder og store læber. Nej, i stedet handler det om at skille sig ud fra flokken, tage kontrol og beholde den, lyder rådene fra Lavak i Daily Mail.

Fræk dating-app er populær på Roskilde
Fræk dating-app er populær på Roskilde

Og hvis kvinder har svært ved at tro på hans råd om hurtig sex, betalte drinks, kontrol og kunstige piedestaler, så forstår Lavak det godt:

- Ja, selvfølgelig er det svært at tro på, for det er jo netop derfor, at så få kvinder rigtig forstår, hvordan de får en stor tun i nettet fremfor at ende op med en lille sardin på kirkegulvet, hævder Lavak, som oplyser, at hans bog baserer sig på eget psykologistudie, syv års studier af enlige kvinders dating-mønstre, egne dating-erfaringer, samt sin søsters tidligere mislykkede jagt på den eneste ene.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx