Af - 20/04-16 08:00

Levende fotograflegende udstiller i KøbenhavnLevende fotograflegende udstiller i København

Som de første i Danmark præsenterer Gl. Strand en soloudstilling af Mario Testino – en af verdens mest indflydelsesrige modefotografer.

storybild

(Billede: AP Images)

Der findes ingen nulevende fotograf, som tager mere glamourøse billeder end Mario Testino. The Guardian har passende beskrevet den peruvianske modefotograf som »the man who make models super«, da Mario Testino har været med til at katapultere nogle af modeverdenens største navne. Alle fra Kate Moss og Naomi Campbell til Gisele Bündchen og Kendall Jenner har poseret foran hans kameralinse.

Kate Moss’ udstiller yndlingsfotos af sig selv
Kate Moss’ udstiller yndlingsfotos af sig selv

Til sommer får du mulighed for at opleve et udpluk af fotografens omfattende portfolio, når Gl. Strand i København slår dørene op til fotoudstillingen ’No Limits’. Her præsenteres de forskelligartede facetter i Testinos praksis, og igennem mod- og sidestillinger vises det, hvordan han udfordrer grænserne for de enkelte kategorier i sit arbejde: mode, formelle portrætter og nøgenfotografier.

Titlen ’No Limits’ relaterer også til Testinos personlige oplevelse af København som en by, der er indbegrebet af et positivt livssyn:

- Når jeg er i København, fornemmer jeg en følelse af frihed, at man kan være og gøre, som man vil. Jeg har været tiltrukket af byen helt fra begyndelsen. Jeg fotograferede en af mine yndlingsserier for V Magazine i København på en meget varm sommerdag, og jeg blev meget inspireret af den frihed, jeg oplevede, udtaler Mario Testino.

Udstillingen løber fra den 13. maj-18. september på Gl. Strand.

GALLERI: Sådan ser stjernerne ud når de kommer nøgne ud fra badet
GALLERI: Sådan ser stjernerne ud når de kommer nøgne ud fra badet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx