Af Webstud/TR - 24/10-17 20:10

19-årig festivalgæst går viral: Internettet kræver, at hun bliver model19-årig festivalgæst går viral: Internettet kræver, at hun bliver model

Brugere på Instagram smelter af beundring over en utrolig smuk festivalgæst.

storybild

(Billede: @thesunk)

En amerikansk studerende er gået viral på sociale medier, hvor brugere opfordrer hende til at gå efter en modelkontrakt.

Et billede af den 19-årige Anok Yai har spredt sig som en steppebrand på nettet, efter fotografen delte billedet på de sociale medier. Her har teenageren fået tusindvis af kommentarer fra forelskede og beundrende brugere.

Det skriver Yahoo.

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

Et opslag delt af TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) den

Billedet blev taget af fotografen, der går under navnet 'The Sunk', til Howard Universitys store Homecoming-festival. Under festivalen fik han pludselig øje på Anok Yai og begyndte at tage billeder af hende. Det havde den 19-årige det okay med, men hun andede ikke, hvad han skulle bruge billederne til.

Det var først, da hun senere på aftenen åbnede op for sin mobil, at det blev klart, hvor populære billederne var blevet.

»Før alt det her skete, havde jeg omkring 150 følgere og fik omkring 20 til 30 likes på hvert billede (på Instagram, red.). Pludselig røg de tal i vejret på få timer,« siger den 19-årige. Nu har hun flere end 20.000.

Anok Yai understreger, at hun ikke er model, men at hun da har flirtet med tanken.

Hi Howard #howardhomecoming

Et opslag delt af Anok (änôk y) (@anokyai) den

På blandt andet Twitter og Instagram har tusindvis af brugere skrevet kommentarer til Anok Yai om, hvor smuk de synes, hun er, og hvor højt de ønsker, at hun får en modelkontrakt. Sjældent har et kommentarspor indeholdt så mange emojis med hjerte-øjne.

»Wow. Hun er virkelig smuk. Man kan ikke lade være med at kigge,« skriver en betaget bruger.

»Hun er så smuk OMG! Se hendes hud, læberne. Vær venlig at fortælle mig, at hun er model,« skriver en anden.

Anok Yai flyttede fra det område, der i dag er Sydsudan, til USA i 2000. I dag studerer hun biokemi ved Plymouth State University.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx