Af Amira Høg Daimar - 17/06-15 10:37

Bling bling: Katy Perry flasher guldkæder for MoschinoBling bling: Katy Perry flasher guldkæder for Moschino

Popsangerinden drysser stjernestøv over det italienske modehus’ nye kampagne.

storybild

Lige siden den legesyge designer Jeremy Scott tog over som kreativ chef for Moschino i februar sidste år, er Katy Perry sjældent set i tøj fra andre designere. Popsangerinden har trofast båret Scotts outrerede kreationer på turneer, under en optræden ved Super Bowl og til velgørenhedsgallaen Met Gala. Hun er altid at finde på første række til designerens shows, hvor hun sågar selv har optrådt som model under modeugen i Milano.

A$AP Rocky designer luksuspelse
A$AP Rocky designer luksuspelse

Det kommer derfor ikke som nogen stor overraskelse, at Katy Perry er udvalgt til at stå i front for Moschinos efterår/vinter-kampagne, og dermed er det første kendte kampagneansigt, som ikke er model, under Jeremy Scotts regime.

Kendall og Kylies Topshop-kollektion klar
Kendall og Kylies Topshop-kollektion klar

Kampagnen afslører Katy Perry med pixie-frisure iført en denimjakke med patchwork, en guld-bustier og læssevis af Moschinos signatur-bling-bling i form af tykke guldkæder. Udtrykket i billederne, som er skudt af Inez og Vindoodh og stylet af Carlyne Cerf de Dudzeele, er tydeligt inspireret af 80’erne, der står til at overtage 70’ernes plads som det dominerende årti i modebilledet.

Blake Lively springer ud som designer
Blake Lively springer ud som designer

Kampagnen er endnu en manifestation af Jeremy Scotts kærlighedsforhold til alt, der er lidt for meget, og hans forfriskende, uhøjtidelige tilgang til mode.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx