Af Christian Winther Johansen - 31/03-18 21:57

Tøjmærke gør det igen: Hyldes for at vælge 'rigtige' kvinder som modellerTøjmærke gør det igen: Hyldes for at vælge 'rigtige' kvinder som modeller

Tøjmærket ASOS bruger en sort, plus-size-model til at markedsføre ny bikini.

storybild

(Billede: ASOS)

ASOS og modellen Vivian Eyo-Ephraim har opnået en masse rosende ord og taksigelser på grund af tøjmærkets seneste kampagne.

Her optræder Eyo-Ephraim i mærkets nye bikini. Men hun er ikke den typiske model, der bruges til bikinier i alverdens modemagasiner og reklamer.

Foruden at være en mørk kvinde, hvilket også bliver hyldet på de sociale medier, er det især hendes størrelse, som folk er imponeret af. Eyo-Ephraim er plus-size model, og hun er stolt af at repræsentere dem, der ikke nødvendigvis kan identificere sig med de klassiske modeller.

”Verden er et meget mangfoldigt sted, og det er vigtigt, at kunder ser mærker, der repræsenterer og anerkender alle etniciteter, former og størrelser. Vi vil se os selv repræsenteret, fejret og anderkendt.. Jeg synes, det er enormt vigtigt at begynde at redefinere, hvad der er normer og begynde på at fejre vores individualitet,” fortæller hun til britiske Metro.

En modeinteresseret blogget på Twitter var den første, der opdagede tøjmærkets nye bikinimodel, og hun delte derfor et billede af modellen. Det tweet har fået mere end 30.000 likes, 8.500 retweets og en række hovedsageligt positive kommentarer.

'Er der nogen, der har hendes Instagram eller Twitter eller Friendster eller MySpace? Jeg vil gerne takke hende personligt for at lave det bedste billede af en badedragt nogensinde', lyder det fra en fan, mens en anden skriver:

'Hun er så smuk, og at se min kropstype blive repræsenteret gør mig så glad,' efterfulgt af fem grædende emojis.

ASOS har tidligere modtaget ros fra sine kunder på de sociale medier, da de valgte modeller med strækmærker, som de ikke retoucherede væk. Det kan du læse mere om her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx