Af Sebastian Kirk - 02/10-17 16:41

Verdenskendt modehus har lavet ny udgave af 'verdens grimmeste sko'Verdenskendt modehus har lavet ny udgave af 'verdens grimmeste sko'

Modehuset Balenciaga har udviklet en kollektion af nytænkte Crocs.

storybild

Modehuset Balenciaga har udgivet en ny version af de berømte (og berygtede) Crocs.

Når det kommer til Crocs, kan næsten hele verden blive enige om to ting: de er mega-behagelige at have på, men de er absolut afskyelige at se på.

Ikke desto mindre var en ny udgave af de udskældte sandaler på catwalken i Paris søndag, hvor selveste Balenciaga havde sendt modeller afsted iført Crocs. Ikke bare den helt almindelige variant, men en 10 centimeter høj version, der leder tankerne hen på 00'ernes ypperste fodtøj, Buffalo-skoen.

Ifølge modemagasinet Vogue gik der et hvin gennem salen, da det kuriøse fodtøj - dekoreret med noget, der ligner køleskabsmagneter - blev vist frem. Om det skyldes jubel eller forargelse melder historien dog intet om.

Demna Gavasalia, der er designer for Balenciaga, trådte for første gang i et par Crocs i sommer. Han mener, det er et yderst moderne stykke fodtøj.

»Det er en meget innovativ sko. Den er let, den er støbt i ét stykke, og i mine øjne er den form for teknikker og materialer meget Balenciaga-agtigt,« siger han ifølge Vogue.

Hvornår de ekstremt høje Balenciaga-crocs kommer i handelen, ved vi på nuværende tidspunkt ikke. Men én ting er sikkert - de bliver næppe billige.

Det er faktisk ikke første gang, der er Crocs på catwalken. Modehuset Christopher Kane har således også haft et samarbejde med det amerikanske firma tidligere i år.

The new Christopher Kane x Crocs collaboration are available now at Crocs.com #ChristopherKaneCrocs #ChristopherKane #Crocs

A post shared by Christopher Kane (@christopherkane) on

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
Nikolaj Jacobsen ærgrer sig: 'Det er...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Søs Egelind: Jeg må indrømme, at jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx