Af - 23/04-16 12:22

LISTE: 10 geniale eyeliner-tricks du ikke kan undværeLISTE: 10 geniale eyeliner-tricks du ikke kan undvære

Hvis du, ligesom resten af os dødelige, også er ude på dybt vand, når du hiver proppen af din flydende eyeliner, så får du her 10 gør-det-selv-tricks

Bildstrecke im Grossformat »
Brug et hvilket som helst fladt kort, læg det diagonalt så det hælder fra din øjenkrog og op mod slutningen af dit øjnbryn (i den vinkel du nu ønsker, at 'vingen' skal have. tegn ned, og fyld linjen op og over mod øjenlåget. Læg et stykke tape - ligesom med kortet, bare med et stykke tape. Stephanie Lange foretrækker kirurgisk tape, da det ikke river i huden når det skal af igen. Du gør nøjagtigt som i førnævnte trick. Men denne gang med et stykke tape over øjenlåget også. På den måde, kan du ikke ramme ved siden af, uanset hvor kluntet en håndføring du har. Du tegner ganske enkelt prikker over vippekanten, så lavt du kan, men stadig synligt, og så tegner du stregen mellem prikkerne, og fylder eventuelle huller ud til sidst. Tag en filtpen-eyeliner, og læg den langs vippekanten. Når du lægger den flat er den nemmere at styre. Gør det samme med vingen, der skal starte ved øjnkrogen, og ret til, når du har din vinge. Tegn din eyeliner i fri hånd, eller med en af de andre tricks. Når du har formen, så tag en ren eyelinerpen, og dyp den i miscellar vand eller i makeupfjerner, og brug den til at rette linjerne til så de er helt skarpe. Tag en rundet genstand (Stephanie Lange bruger eyeliner-krukken som skabelon) og læg den for enden af dit øje, så den ligger ved kanten af øjnkrogen. Tegn løs, og fyld resten ind bagefter. Du har lagt en perfekt linje på begge øjne... Men så kommer du til at klatte med pennen. Frygt ej! Dyp en ren eyelinerpen i concealer og mal det lille 'uheld over'. Det våde concealer får eyelineren til at smatte lidt, og med et par strøg, har du visket fejlen væk. Okay, det lyder ikke charmerende, men udtrykket er 'hooded eyes' på engelsk. Og vi er mange med dén type øjnlåg. Det er umådeligt svært, men du har også fortjent den fineste vinge! UNDER vippekanten - på den våde linje . Ikke for højt op på øjenlåget. Hold fast i huden ved dit øje og træk det lidt ud (i retningen væk fra næsen). Tegn en lille tynd streg ud og lad det blive ved det. Tegner du for tykt, vil du sandsynligvis ikke kunne se det for den ud der folder sammen når dit øje er åbent. .. Det er ikke rigtig et trick, men det er måske dén teknik, du efter lidt træning kan mestre selv. Tegn i fri hånd, og ret til med en af de tidligere nævnte rettemetoder - et voila!

Værsågod, her har du 10 håndterbare tricks til den perfekte 'winged eyeliner'.

Enhver der har lagt sig ud med en flydende eyeliner ved, hvor mange gange den lillebitte, men altafgørende streg skal tegnes om, før den perfekte linje ligger der. (Og så kommer maset med det næste øje).

13-årige Lea var afhængig af makeup
13-årige Lea var afhængig af makeup

Den australske makeupartist og videoblogger Stephanie Lange har lavet en video, der opremser 10 håndterbare tricks til den perfekte 'winged eyeliner' og hun lover at der er "no fuss, no tears, no stress" (intet mas, ingen tårer og ingen stress). Hvis du er i tvivl om, hvad winged eyeliner er, så tænk Adele-looket... Jep, det her:

A photo posted by @adele on


De ti tricks, som Stephanie Lange har lavet, kan du se i videoen, men vi har selvfølgelig også listet dem til dig oppe i galleriet.

Døde fisk som make up: - Det er drab på uskyldige dyr
Døde fisk som make up: - Det er drab på uskyldige dyr

Se videoen med de 10 professionelle tricks her:

TV: Sådan får du nemt det naturlige look
TV: Sådan får du nemt det naturlige look

Vil du ligne Kylie Jenner? Snart afslører hun alle sine skønhedstrick
Vil du ligne Kylie Jenner? Snart afslører hun alle sine skønhedstrick

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx