Af Amira Høg Daimar - 25/11-15 07:47

& Other Stories fester med talentfulde kvinder& Other Stories fester med talentfulde kvinder

I forbindelse med deres ’Celebration’-kollektion holder & Other Stories middagsselskab med en serie af modebranchens mest inspirerende kvinder.

storybild

Julemåneden er lige på trapperne, og flere mærker benytter anledningen til at lancere en festlig kollektion, så du er klædt på til højtidens mange selskaber. & Other Stories er ingen undtagelse, og i forbindelse med deres ’Celebration’-kollektion har den svenske butikskæde inviteret en serie talentfulde kvinder til middagsselskab i deres Stockholm Atelier.

Resultatet er en kampagne ved navn ’The Dinner Party’. De inviterede er måske ikke alment kendte, men til gengæld markante bidragsydere til modeverdenen, da & Other Stories’ vintersæson handler om at ære inspirerende kvinder og fejre deres bedrifter.

Mode: H&M holder jul med Katy Perry
Mode: H&M holder jul med Katy Perry

Mode: Wang varsler samarbejde med The Weeknd
Mode: Wang varsler samarbejde med The Weeknd

Gæsterne repræsenterer forskellige grene af modebranchen, og blandt dem findes Harriet Calo, der har været redaktør på Marie Claire og Cosmopolitan, Liesbeth in’t Hout, stifter af det hollandske Fashion Council, samt Cristina Morozzi, 80-årig journalist, forfatter og art director fra Italien.

Kampagnens cast af rigtige kvinder har til formål at fremme et fokus på forskellighed, fortæller Sara Hildén Bengtsson, creative director for & Other Stories:

»I forlængelse af den kærlighed og taknemmelighed, der kommer med denne tid på året, ønskede vi at fremhæve nogle af de kvinder, vi beundrer. De kommer forældede opfattelser til livs, deler ud af deres talent og inspirerer os til fortsat at arbejde for diversitet.«

& Others Stories’ festkollektion er netop landet i butikkerne og online på Stories.com.

Mode: Wood Wood og Reebok genopliver 90’erne
Mode: Wood Wood og Reebok genopliver 90’erne

MUSIKANMELDELSE: For mange spøgelser hos Depeche Mode-sanger
MUSIKANMELDELSE: For mange spøgelser hos Depeche Mode-sanger

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx