Af Amira Høg Daimar - 20/01-16 04:00

A$AP Rocky og Guess genopliver 90’erneA$AP Rocky og Guess genopliver 90’erne

Tilbagelænede 90’er-trends fra Guess’ arkiver er omdrejningspunkt for en ny kollektion sammensat af den amerikanske rapper.

Bildstrecke im Grossformat »

Det amerikanske tøjmærke Guess havde sin storhedstid før årtusindeskiftet, men nu gør mærket klar til igen at indtage en central plads i modebilledet.

Det sker med lanceringen af underlinjen Guess Originals, hvis første kollektion er blevet til i selskab med rapper og stilikon A$AP Rocky.

Vogue: Hold øje med disse danske modeller i 2016
Vogue: Hold øje med disse danske modeller i 2016

A$AP Rocky vandt modebranchens opmærksomhed med sit debutalbum i 2011, som bød på flere tekster spækket med navne på kendte modebrands.

Siden da har han samarbejdet med Raf Simons, Jeremy Scott og streetwear-mærket Black Scale, og han er samtidig blevet fast inventar på første række ved modeugerne.

Guess Originals lanceres officielt i næste måned, og tiltaget går i grove træk ud på at skabe moderne opdateringer af mærkets arkivdesign.

TV: Modenyt fra Randers -  Se hvad der hitter
TV: Modenyt fra Randers - Se hvad der hitter

Debutkollektionen til mænd og kvinder fokuserer fortrinsvist på 90’erne, som lagde grundpillen for den 27-årige amerikaners kærlighed til mode.

Kollektionen byder på denim en masse i form af flossede shorts, skinnyjeans, bomberjakker og overalls.

Her vil desuden være et udvalg af stribede t-shirts med Guess’ trekantlogo, der har fået en Rocky-makeover, så de to S’er i Guess er udformet som et dollartegn.

Mode: Wang varsler samarbejde med The Weeknd
Mode: Wang varsler samarbejde med The Weeknd

’Guess Originals x A$AP Rocky’ kan erhverves på Guess.com fra den 15. februar.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx