Af Amira Høg Daimar - 03/06-15 08:18

TV3-program skal finde Danmarks næste designtalentTV3-program skal finde Danmarks næste designtalent

Modeblogger Pernille Teisbæk er vært, når det danske tv-program ’Trendsætterne’ sætter ind for at finde Danmarks næste designer.

storybild

Til efteråret får Danmark sit eget designprogram, når TV3’s satsning ’Trendsætterne’ går i luften. Blogger og stylist Pernille Teisbæk er vært på programmet, hvor syv talentfulde designere skal dyste i forskellige discipliner, og hver uge bliver en deltager sendt hjem, indtil vinderen er fundet.

Zalando shanghajer det amerikanske tøjmærke Gap
Zalando shanghajer det amerikanske tøjmærke Gap

Tv-showet minder mest af alt om det populære designprogram ’Project Runway’, men med et bæredygtigt twist, da de medvirkende designere skal skabe nye kreationer ud af genbrugstøj.

Velgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhed
Velgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhed

Bæredygtighed er et populært emne i den danske modebranche, der både har verdens grønneste modeuge, økologiske tøjmærker som Barbara í Gongini og Fonnesbech samt er vært for bæredygtighedskonferencen Copenhagen Fashion Summit.

Pernille Teisbæk designer solbrille
Pernille Teisbæk designer solbrille

Samtidig er de danske forbrugere blevet stopfordret med informationer om bæredygtighed og derfor ønsker ’Trendsætterne’ at kigge på genbrugsaspektet med friske øjne, fortæller Eva Kemp, vicedirektør for Trendsales, der er partner på programmet:

- Programmet skal være med til igen at sætte fokus på genbrugstøj og samtidig være inspiration til, hvordan du kan genskabe din garderobe, uden at købe noget nyt.

Dansk modeprofil teamer op med Gina Tricot
Dansk modeprofil teamer op med Gina Tricot

Vinderen af programmet får en tur til messen Vision i Paris og muligheden for at skabe en kollektion med Charlotte Eskildsen fra Designers Remix, der vil blive vist under Københavns vintermodeuge i februar 2016.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx