Af Miriam Meyer, Eurowoman - 21/01-14 09:05

10 tips til at få styr på din garderobe10 tips til at få styr på din garderobe

Pas godt på dine favoritter. Puds dine sko, smør lædersko og –jakker ind i læderfedt

storybild

Webredaktør for Eurowomans favoritkøb fra nettet (Billede: Eurowoman)

Her er 10 gode råd til at få styr på din garderobe fra Eurowomans webredaktør.

LÆS OGSÅ PÅ EUROWOMAN.DK: Her er 15 Instagram-profiler med inspiration til din bolig’

Downsize
Desto mindre du har i garderoben, desto mere er den til at overskue. Lav evt. en liste over, hvor mange af hver ting, du må have i din garderobe. Fx kan du beslutte dig for, at du kun vil have fem par bukser, 10 par sko, 10 t-shirts osv. Mange oplever, at de bliver mere kreative stilmæssigt, når der ikke er alt for meget at vælge imellem. Og det betyder også, at du slider dine ting op, inden du køber nye.


Del din garderobe op efter sæson
Du har med garanti en masse tøj, som du kun bruger om vinteren eller sommeren, så pak dine sommer- og vinterting ned og opbevar dem på loftet eller i kælderen, når de ikke er i sæson. Når du så finder tingene frem igen, vil det være som at genopdage dit tøj (og det giver også anledning til endnu en sorteringsrunde). Og det bedste af det hele er, at du får meget mere plads i dit skab.


Organiser
Hæng tøj, der nemt bliver krøllet, på bøjler, og læg tøj sammen i relevante bunker: T-shirts, jeans, strik, bluser… På den måde får du et bedre overblik over, hvad du har i skabet.

Gør rent
Tøj samler støv, og derfor er det en god ide at gøre jævnligt (og grundigt) rent i dit klædeskab. Det forlænger dit tøjs liv og giver anledning til jævnlig sortering. Når du alligevel har tøjet ude af skabet, kan du lege lidt med styling. Er der noget, du kan style anderledes? Vær kreativ. Jo mere du leger, desto gladere bliver du for dit tøj.

Duft
Der findes gode garderobe-dufte, og de behøver ikke at være fyldt med kemikalier. Blandt andre Karmemeju har en god garderobe-duft, som du lægger ind mellem tøjet, så dit tøj altid dufter friskt og lækkert. Behandl din garderobe kærligt, så vil du også sætte mere pris på den.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Strålæggere fik sig en overraskelse:...
bt.dk
Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx