Af - 15/03-14 10:43

Pharrell Williams designer t-shirts og kasketterPharrell Williams designer t-shirts og kasketter

Den japanske tøjgigant Uniqlo slår sig sammen med stjerneproduceren, der for tiden hitter stort med ’Happy’, om en kollektion af limited edition t-shirts og kasketter.

storybild

(Billede: PR Photo)

Tøjkæden Uniqlo, der findes i 14 forskellige lande, relancerer deres bestseller, t-shirt-modellen ’UT’, og omdøber den ’The New Model T’.

Til at hjælpe sig har de inviteret musiker og stilikon Pharrell Williams. Han skal i samarbejde med mærket designe og lægge ansigt til kampagnen.

Pels og smaragdgrøn hittede til modeuge i New York
Pels og smaragdgrøn hittede til modeuge i New York

Kollektionen, der vil indeholde t-shirts og kasketter til både mænd og kvinder, kommer til salg i butikkerne i midten af april, og hver t-shirt laves kun i 500 eksemplarer.

For at skyde samarbejdet i gang sætter Uniqlo en udgave af blusen med skriften ’Think Other’ til salg den 6. marts på deres hjemmeside i et meget limiteret oplag på 240 stk.

Billeder af resten af kollektionen vil blive offentliggjort og sat til salg i kædens butikker verden over i midten af april.

Dansk mode hitter i udlandet
Dansk mode hitter i udlandet

Udover kampagnens billeder vil Pharrell også medvirke i en reklamefilm i forbindelse med samarbejdet, som vil indeholde musik fra hans netop udgivne album ’G I R L’.

Videoen vil blive gjort tilgængelig på Uniqlos hjemmeside fra april. T-shirten med skriften ’Think Other’, som Pharrell bærer på kampagnebilledet, vil komme til at koste 20 dollars (omkring 110 danske kroner).

Apropos den 40-årige hitmager, så er den meget omtalte Vivienne Westwood-hat, han bar til det amerikanske Grammy-show, lige blevet solgt på Ebay for 40.000 dollars (ca. 215.000 kr.).

Mest lovende nye danske designer
Mest lovende nye danske designer

Vinderen af auktionen blev den amerikanske restaurantkæde Arby’s – hvad de vil bruge hatten til, melder historien intet om.

Pengene går til gengæld til Pharrells non-profit uddannelsesprogram From One Hand To AnOTHER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx