Af Sebastian Kirk - 19/09-17 16:46

Snart kan du slippe din indre 'far-mave' løs med genial bæltetaskeSnart kan du slippe din indre 'far-mave' løs med genial bæltetaske

En britisk designer har udviklet en bæltetaske med 'far-print', der kun kan blive et hit.

storybild

Med Dadbag kan du få en vaskeægte 'far-dunk' - helt uden at arbejde for det.

Har du altid drømt om at have en vaskeægte far-krop? Så kan du godt begynde at glæde dig.

Den britiske designer Albert Pukies har nemlig udviklet en bæltetaske, der giver illusionen om en velvoksen og behåret dunk - med navle og det hele - som hænger ud under din trøje.

'Dadbag' hedder vidunderproduktet, der efter planen skal kunne fås i seks forskellige varianter, så der er lidt til hver smag.

Der er bare en enkelt hage - de lækre bæltetasker kan endnu ikke købes. Albert Pukies skriver således på Dadbags hjemmeside, at han i øjeblikket søger forretningspartnere, der vil hjælpe ham med at sætte gang i en masseproduktion.

Her kan man skrive sig op på en mailingliste og få nyheder om, hvornår produktet er tilgængeligt. Du kan også følge med på Instagram, hvor du kan se flere billeder.

Til Mashable fortæller Albert Pukies, at han siden 'lanceringen' i weekenden er blevet kontaktet af adskillige mulige investorer. Han overvejer også at starte en kampagne på crowdfunding-sitet Kickstarter, idet efterspørgslen lader til at være høj.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Nu tager Kong Vinter for alvor fat:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx