Af Lars Dinesen - 14/09-17 21:25

Trump i tøjkrise: Kan du se mode-brøleren?Trump i tøjkrise: Kan du se mode-brøleren?

Der er ikke tale om de farverige sokker.

storybild

Den amerikanske præsident Donald Trump er kendt for at udfordre grænserne for den gode smag. Inden for herremode har flere vægret sig, når præsidenten ifører sig et løstsiddende jakkesæt og et alenlangt slips, der ikke stopper ved buksekanten, som tommelfingerreglen ellers foreskriver.

Under et møde onsdag med senator Tim Scott fra South Carolina har Trump ifølge Business Insider begået helligbrøde, når det kommer til klassisk herreekvipering. Et billede fra Det Hvide Hus er stridens æble for de modebevidste, der nu korser sig over præsidentens valg.

Sagen er naturligvis farven, eller nærmere farverne, på Donald Trumps habit. Her har den 71-årige præsident valgt at kombinere sorte bukser med en mørkeblå jakke. En helt utilgivelig fejl, hvis man spørger en klassisk uddannet skrædder. Selv om de to farver umiddelbart ligger tæt på hinanden, så er nuanceforskellen noget, der skriger til himlen, når det er kombineret.

Business Insiders skribent kalder fejlen for utilgivelig, når den kommer fra en mand, der har båret habit i årtier. Han anbefaler i stedet at man holder sig til konventionerne og bærer habitten som den er tiltænkt; Hvor bukser og jakke er samme farve og skabt til hinanden. Som senatoren for eksempel gør det med sit mørkeblå jakkesæt.

Senatoren besøgte Det Hvide Hus for at følge op på de racemotiverede optøjer i byen Charlottesville i august.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

AC sables ned efter brøler:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx