Af Amira Høg Daimar - 02/09-15 12:46

Pinligt Instagram-uheld inspirerer til t-shirtPinligt Instagram-uheld inspirerer til t-shirt

I juni lagde designeren Marc Jacobs ved et uheld sine ædlere dele til frit skue på Instagram under overskriften ’It’s yours to try!’. Det er nu blevet til en T-shirt.

storybild

Marc Jacobs har nu valgt at forvandle det pinlige øjeblik til et nyt produkt, som han meget passende har teaset for på Instagram: En t-shirt med teksten ’It’s yours to try’. (Billede: Presse)

Marc Jacobs er ikke bleg for at vise sin veltrænede krop frem, hvilket han blandt andet har demonstreret ved posere nøgen for at promovere parfumen ’Bang’. Men i juni lagde designeren ved et uheld sine ædlere dele til frit skue på Instagram under overskriften ’It’s yours to try!’.

LÆS OGSÅ: Kardashian-lillesøster model for Karl Lagerfeld

LÆS OGSÅ: Moderigtige hørebøffer fra Marc Jacobs og Urbanears

Billedet blev hurtigt fjernet igen, da det eftersigende kun var tiltænkt en enkelt modtager i en direkte meddelelse, men da havde flere af designerens følgere allerede taget screenshots, som hurtigt spredte sig på internettet.

LÆS OGSÅ: Her finder du dyrt design og sparer samtidig tusindvis af kroner

LÆS OGSÅ: Er du Marc Jacobs’ nye model?

I stedet for at forsøge at glemme episoden har Marc Jacobs nu valgt at forvandle det pinlige øjeblik til et nyt produkt, som han meget passende har teaset for på Instagram: En t-shirt med teksten ’It’s yours to try’. Og for at der ikke skal opstå forvirring, skriver designeren under billedet: ’Jeg mener T-shirten!!’.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx