Af - 30/07-16 18:50; Opdateret: 30/07-16 20:44

Se billederne: Lingeri til mænd er den nye trend i soveværelsetSe billederne: Lingeri til mænd er den nye trend i soveværelset

Blondeundertøj og silke er ikke længere forbeholdt kvinder.

storybild

Synes du, det er frækt? Deltag i afstemningen nederst på siden. (Billede: Menagerié)

I de seneste år er der kommet flere og flere muligheder for mænd, når det kommer til styling og mode - blandt andet med hår-trends som mandeknolden og mandefletninger.

Inspirende: Se billederne af en ny slags undertøjsmodeller
Inspirende: Se billederne af en ny slags undertøjsmodeller

Og nu er der en ny ting til mænd, som hidtil har været forbeholdt kvinder: lingeri.

Firmaet Menagerié producerer sålede boxershorts, nattøj og andre lækre beklædningsgenstande til mænd - og her er der ikke sparet på blonder og gennemsigtigt silkestof.

Nu er de her: Underbukser med baconduft!
Nu er de her: Underbukser med baconduft!

- Vi vil gerne bringe mere pynt og skønhed ind i mændenes garderobe, men stadig minde folk om, at det er et brand til mænd, siger Menagerié-stifter Roman Sipe til livsstilssitet Refinery29 ifølge New York Post.

Og salget går tilsyneladende fint. I hvert fald er flere af Menageriés produkter udsolgt på hjemmesiden - såsom en 3-pack med sorte, korte blondeunderbukser til cirka 1.250 kroner eller nogle længere cykellignende shorts med blonder til 650 kroner.

Fræk gave til konen gik viralt: Nu er han undertøjsmodel
Fræk gave til konen gik viralt: Nu er han undertøjsmodel

- De fleste (heterosexuelle) fyre tror ikke, de har brug for det eller kunne ikke se sig selv rent faktisk købe et par blondeunderbukser. Men der er nogle få, der finder det spændende … Og mens nogle kvinder måske finder idéen om mænd i blondeundertøj frastødende, ville det måske være rart for en gangs skyld at se en fyr, der gør en lille indsats, siger Roman Sipe.

Føler du dig fristet af noget sexet mandeundertøj - måske til dig selv eller din partner - så fragter Menagerié heldigvis til Danmark for et internationalt leveringsgebyr på omkring 200 kroner.

Du kan se en række af produkterne herunder - og deltage i afstemningen nederst på siden.

6 ting alle kvinder bør vide om at gå med g-streng
6 ting alle kvinder bør vide om at gå med g-streng

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx