Af Michael Schmidt - 21/09-16 10:19

Kendt, amerikansk magasin hylder kronprinseparrets stilKendt, amerikansk magasin hylder kronprinseparrets stil

Kronprinsesse Mary er endt på fornem liste med blandt andre Kate Moss og Coco Chanel.

storybild

Kronprinseparret fotograferet mandag den 29. februar 2016 i Riyad, Saudi-Arabien i anledning af Danmarks handelsfremstød, hvor bl.a. Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, Sundhedsminister Sofie Løhde, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary deltager. Her ankommer de til stor middag. Arkivfoto. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Det er et fint og ikke mindst stilfuldt selskab, som Kronprinsesse Mary er blevet optaget i af det amerikanske magasin Vanity Fair.

Magasinets såkaldte ’Hall-of-Fame’, en liste over særligt velklædte personligheder, er startet i 1940 og optager årligt en lille håndfuld fashionable mænd og kvinder, udvalgt af magasinets redaktører.

Populært dansk magasin lukker
Populært dansk magasin lukker

Fremover vil den danske kronprinsesse figurere på den fornemme liste og dermed være at finde skulder ved skulder med legendariske modepersonligheder som Kate Moss og Coco Chanel samt stilikoner som Audrey Hepburn og Sophia Loren.

Selv om Kronprins Frederik ikke er blevet optaget i Vanity Fairs register over de evigt stilfulde, hyldes han alligevel som én af årets mest velklædte mænd i samme magasin.

Flertal af danskere: Vi HADER denne nye modetendens
Flertal af danskere: Vi HADER denne nye modetendens

Den fine hæder til kronprinsparrets garderobe og dermed dansk design, som både Mary og Frederik ofte er klædt i, falder blot få måneder efter, at parret prydede forsiden på den australske udgave af modebiblen Vogue.

LÆS OGSÅ: Her er det mest populære medlem af kongefamilien

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx