Af Michael Schmidt - 09/11-16 03:45

The Weeknd i front for H&MThe Weeknd i front for H&M

Fodboldspiller David Beckham og komiker Kevin Hart får selskab af et andet kendt navn i deres rolle som kampagnemodeller for H&M.

storybild

(Billede: PR)

Den svenske modegigant har nemlig annonceret et samarbejde med The Weeknds Abel Tesfaye, der skal agere frontfigur for H&Ms Spring Icons-kollektion, som lander i butikskæden i foråret.

SUPREME indtager secondhand markedet
SUPREME indtager secondhand markedet

Musikeren peger ikke blot på sine favoritter fra kollektionen, men kommer også til at lægge ansigt til kampagnebillederne. Og meget tyder på, at mødet med H&M også inkluderer et samarbejde med hans egen tøjlinje XO.

Stort modemagasin: Bryster er ikke længere moderne
Stort modemagasin: Bryster er ikke længere moderne

Et billede på The Weeknds Instagram-profil, hvor samarbejdet først blev udmeldt, viser nemlig musikeren i en bomberjakke med et synligt XO-logo på brystet.

Nyheden kommer blot få uger efter, at The Weeknd teamede op med sportsmærket Puma om at blive en fast ambassadør for mærkets modeindsats.

Video: Her er 3 perfekte sko til efteråret
Video: Her er 3 perfekte sko til efteråret

Ud over sine markante modebedrifter er The Weeknd aktuel med udgivelsen af albummet ’Starboy’ den 25. november og har desuden annonceret en verdensturné, der også vil ramme København.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx