Af - 19/02-14 09:57

Ganni designer til fordel for syge børnGanni designer til fordel for syge børn

200 danske familier får hvert år den sørgelige besked, at deres barn har kræft, og derfor har det danske mærke Ganni nu designet en sweatshirt, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.

storybild

(Billede: Pressefoto)

Den søde sweatshirt, som Ganni har designet til fordel for Børnecancerfonden, er cremefarvet med navy striber, et håndtegnet firkløver og prydes af teksten ‘Good Luck’.

Pels og smaragdgrøn hittede til modeuge i New York
Pels og smaragdgrøn hittede til modeuge i New York

Ifølge Gannis chefdesigner, Ditte Refstrup, skal printet symbolisere de varme, kærlige tanker, der sendes til kræftramte børn, deres familier og pårørende.

- Vi er utrolig glade for at kunne være en del af dette projekt og give vores bidrag til Børnecancerfonden. Vi ønsker at støtte kampen mod børnekræft og mener, at dette er en vej for os at bidrage. Vi sætter pris på, at midlerne går til fondens forskningsprojekter, men ligeså vigtigt også til andre initiativer, der skal skabe lidt glæde i hverdagen for de sygdomsramte børn og deres familier.

Buchard: Sort er bandlyst
Buchard: Sort er bandlyst

Sweatshirten kan købes fra denne uge og bliver solgt i to størrelser: 3-4 år og 5-6 år. Den koster 399 kr. i Gannis butikker og forhandlere landet over.

Dansk mode hitter i udlandet
Dansk mode hitter i udlandet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

United-legendes klub udsat for hetz:...
bt.dk
Professor: Overhængende fare for...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx