Af Anders Stoustrup, Rejs Bedre - 22/05-14 22:00

Her er sommerens charterhitHer er sommerens charterhit

De fleste har bestilt sommerferien, og der danner sig et klart billede af årets favoritter. Men der er forskel fra bureau til bureau

storybild

Grækenland, Mallorca og Tyrkiet er danske sommerfavoritter. Her nyder turister en pause i Alcudia på Mallorca. (Billede: Anders Stoustrup)

Mallorca har altid haft en særlig position hos Spies, og denne sommer ligger den smukke spanske ø igen nummer et på hitlisten.

Danskere er vilde med fotorejser
Danskere er vilde med fotorejser

»Sådan har det været siden den 7. februar 1975, da Simon sendte de første 26 Spies-gæster til Mallorca. Rejsen foregik med tog og båd og tog 36 timer, men så var rejserne også af mindst fire ugers varighed,« fortæller Torben Andersen, kommunikationschef i Spies. Der er sket meget siden, og i dag tilbyder Spies over 150 forskellige hoteller på Mallorca.

Nu hitter dette charterland igen
Nu hitter dette charterland igen


Hos Apollo topper Grækenland listen.
»Grækenland er klart mest populær i år. Især de klassiske destinationer Kreta og Rhodos. Vores nyheder Parga og Lefkas er også blevet meget populære,« siger kommunikationschef i Apollo Glenn Bisgaard, der også nævner Tyrkiet som et af sommerens foretrukne steder.

Dette rejsemål bliver hot i 2014
Dette rejsemål bliver hot i 2014

Hos Star Tour kan man nikke genkendende til det billede.

Lev driverlivet på tre festlige paradisstrande
Lev driverlivet på tre festlige paradisstrande

»7 ud af 10 af sommerens rejser er solgt på nuværende tidspunkt, og bestsellerne er Kreta, Tyrkiet og Mallorca – ganske som forventet og i tråd med de seneste fire år. Grækenland er voldsomt elsket af danskere, og landet er tilbage efter et mindre dyk på grund af finanskrisen. Tyrkiet byder på komfort og meget for pengene, og Mallorca og de spanske øer har mange muligheder for både par og familier,« fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Mallorca: Bikinibøder på 4500 kroner, tak!
Mallorca: Bikinibøder på 4500 kroner, tak!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx