Af Trivago - 10/03-17 13:34

Glamping: Camping med stilGlamping: Camping med stil

Glamping er en trend, som forener alt det bedste fra campinglivet med glamour og luksus, som vi alle kan have brug, for når vi har ferie.

Bildstrecke im Grossformat »
Det ligner ikke telte, nærmere små hytter med en rigtig dør og trægulve indenfor. Teltene hos Sandat Glamping på eksotiske Bali er bygget med bæredygtige materialer i stil med safaritelte, hvor kun den lyse kanvas udgør en tynd skillevæg mellem rummet indenfor og den omkringliggende natur. Sandat Glamping ligger ved jungle og rismarker, så du vågner med garanti op til fuglesang om morgenen. Luksusresortet har naturligvis egen pool, som alle gæster kan benytte, og til hvert telt og hytte hører en privat lille pool, hvor man kan dyppe tæerne på en varm dag. Sandat Glamping ligger midt i naturen kun 10 minutter fra øens kreative og spirituelle midtpunkt Ubud. Læs mere om hotellet Hvis du drømmer om den klassiske romantiske forestilling om at sove i telt – men uden at det skal være alt for besværligt, så er Killarney Glamping løsningen. Teltet er komfortabelt og højt nok til, at du sagtens kan stå oprejst og er skærmet for vejr og vind af en trækonstruktion, der også fungerer som en lille overdækket veranda udenfor teltet. Lav din egen mad over bål eller få maden leveret lige til teltdøren fra én af de nærliggende restauranter. Så slipper du for opvasken og kan sidde og nyde aftenen, riste skumfiduser over bålet, og kigge på stjernehimlen. Killarney Glamping tilbyder også at arrangere kajakture i solnedgangen eller en dag i spa, hvis du trænger til lidt renskuret forkælelse. Læs mere om hotellet Harmony Glamping i Mexico har skabt en camping oplevelse, hvor du ikke behøver at give afkald på bekvemmeligheder som en blød seng og rene smukke omgivelser. Hvert telt er indrettet efter temaer som hippie Flower Power, hindugudinden Shiva eller Mexicos farverige maler Frida Kahlo. Harmony Glamping ligger i hyggelige Tulum, tæt på den caribiske kyst med fantastiske, hvide sandstrande. Stedet driver et økologisk landbrug efter principperne i permakultur, og gæster er meget velkomne til at komme og lære om kompostering, muldtoiletter, og se hvordan man dyrker grøntsager efter bæredygtige principper. Læs mere om hotellet Farvestrålende telte, vejende vimpler og spændingen før den store ridderturnering; vi kan levende forestille os atmosfæren omkring slottet. Leeds Castle udgør en spektakulær kulisse til dit helt eget middelaldereventyr. Bo i et klassisk stribet riddertelt og tilbered din egen middag med kød over grillen. Tag en tur rundt i haverne omkring slottet eller besøg de store rovfugle som ørne og falke, og se hvordan de jager. Der er masser af aktiviteter for store og små, hvor I kan lære mere om slottets historie eller blive væk i den levende trælabyrint, der gemmer på en overraskelse i midten. Læs mere om hotellet

Elsker du at være tæt på naturen, høre fuglene synge når du vågner op og sidde ved lejrbålet om aftenen? Men samtidigt orker du ikke at bakse rundt med at sætte telt op og få ondt i ryggen på grund af det hårde liggeunderlag.

Glamping er en trend, som forener alt det bedste fra campinglivet med glamour og luksus, som vi alle kan have brug, for når vi har ferie. Du kan opleve glamping som et alternativ til almindelige hoteller og resorts.

Nogle steder tilbyder næsten femstjernet luksus både i indretning, service og faciliteter, selvom væggene på dit hotelværelse er bølgende teltdug. Glamping-hoteller findes ofte midt i naturen, junglen eller direkte på stranden i smukke omgivelser.

Nogle steder er charmen, at du selv kan lave din mad, og andre steder kan du nyde godt af lækker hotelmorgenmad og måske endda spaoplevelser eller pool. Få inspiration til din næste glamping ferie herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx