Af - 27/05-16 21:49

Dansk firma forkæler turister i New York med unikke oplevelserDansk firma forkæler turister i New York med unikke oplevelser

Det danske firma GO DREAM giver danske og udenlandske turister mulighed for at opleve New York på en helt ny måde. En måde, der viser byen fra et andet og unikt lys.

Bildstrecke im Grossformat »

- Vi har alle sammen en tendens til at gå i hinandens fodspor, når vi er på ferie. Og uden vi tænker over det, ender vi med at lave de samme ting. Også selvom vi står midt i en by som New York, hvor mulighederne er uendelige.

Ordene kommer fra Nicolai Bille Krogh, administrerende direktør i GO DREAM. Et dansk firma, der igennem et år nu har forkælet både danske og udenlandske turister med anderledes oplevelser, når de besøger den amerikanske millionby.

Blandt de 100 oplevelser, som GO DREAM allerede tilbyder, er der mulighed for at få pulsen op ved sejle jetski til Frihedsgudinden, spise en romantisk picnic i Central Park, hvor der er dækket op, når I ankommer, flyve helikopter over Manhattan eller paraglide fra Catskills Mountains, som ligger to timer uden for 'Det Store Æble'.

- Hele grundtanken bag GO DREAM er, at vi gerne vil sikre, at alle har muligheden for at opleve noget unikt og træde lidt væk fra de i forvejen overbefolkede ruter, som er beskrevet i Lonely Planet eller Turen går til New York, siger Nicolai Bille Krogh.

Den administrerende direktør i GO DREAM understreger, at man med en af deres oplevelser, fordi de gennem et år har fået oparbejdet et bredt netværk og et solidt kendskab til små virksomheder, der alle udbyder en unik vare, kan love turisterne en smagsprøve på noget, som man ikke bare finder ved at gå ind fra gaden:


- Vi gør de små, kreative oplevelses-leverandører i en kæmpeby lettilgængelige og synlige for turisterne. Så på den måde er GO DREAM det perfekte koncept i en by, hvor mulighederne er utallige, og det ikke er forbudt at drømme, siger Nicolai Bille Krogh.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen vil ikke tale om det: 'Det...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx