Af - 07/07-14 13:03

Hold da helt firkantet ferieHold da helt firkantet ferie

Brøv at booke et kubehotel - de ligger tit i maleriske omgivelser og har vinduer fra gulv til loft. Konceptet opstod i Spanien og har siden bredt sig til de svenske skove og australske vildmarker. Her er fem af de fedeste - udvalgt af hotelsøgemaskinen Trivago.dk.

storybild

Find hotelværelset ...! Det er næsten ikke til at få øje på spejlkuben i skoven. (Billede: Treehotel)

Treehotel
Kuben er et hotelværelse dækket af spejle, der får den til at fremstå næsten usynlig blandt skovens træer. Det unikke Treehotel i Nordsverige består af seks hytter, som er hejst op i trætoppene, hvilket giver en smuk udsigt over skovområdet og Lule-elven. Foruden spejlværelset kan man vælge at bo i en ufo eller en fuglerede. Om sommeren kan gæsterne ro i kajak, fiske eller vandre, mens vintergæster kan tage på slædetur eller spotte det magiske nordlys.

Aires de Bárdenas
De kvadratiske vinduer på det spanske Aires de Bárdenas-hotel fungerer som et spejl, der reflekterer de smukke, øde omgivelser. Hotellet er placeret i en nationalpark, der består af ørken med sandsten og bjerge. Parken kan gæsterne udforske til fods eller på mountainbike. Værelserne er minimalistisk designet, og nogle er udstyret med egen terrasse og udendørs jacuzzi, som er det perfekte opholdssted til stjernekiggeri.

Sådan har du ikke boet før
Sådan har du ikke boet før

Conslocatión
Har du planer om at besøge et af de populære turistmål Valencia eller Barcelona i Spanien, vil en overnatning på Hotel Conslocatión, der ligger imellem dem, være et ideelt udflugtsmål. Hotellet har 11 kvadratiske værelser med indbygget stenbadekar, brændeovn og gulv til loft-vinduer med udsigt til det uforstyrrede landområde. Hotellets hovedbygning er koblet til en kirke fra det 17. århundrede og består desuden af et bibliotek, en lounge og en restaurant, der bruger lokale fødevarer i menuen.

Her er sommerens charterhit
Her er sommerens charterhit

Longitude 131°
En samling af 15 luksuriøse ‘telte’ placeret i Uluru-Kata Tjuta National Park udgør Longitude 131°. Nationalparken er berømt for den ikoniske attraktion Ayers Rock. Her kan man nyde den enestående udsigt, når solen stiger op og går ned over den 348 meter høje klippe. Selv om de hvide stoftage giver campingstemning, er alle værelser udstyret med moderne faciliteter som kingsize-seng og klimaanlæg. Hotellet er således en ideel base for udflugtsmål i den smukke nationalpark, hvis man ønsker en vildnisoplevelse i den luksuriøse ende.

Her er svindelnumrene, du skal undgå på ferien
Her er svindelnumrene, du skal undgå på ferien

Hotel Viura
Designmæssigt minder Hotel Viura om Ørestadens arkitektur med fokus på bæredygtighed og planteliv på værelsernes tage. Hotellet ligger ved siden af den traditionelle spanske landsby Eskuernaga, hvilket skaber en interessant kontrast mellem moderne og klassisk arkitektur. Rioja-området er kendt for sin vin af samme navn, og Viura er derfor et ideelt udgangspunkt for at besøge de forskellige vinproducenters gårde. Fra altanerne har man desuden panoramaudsigt over Sierra de Cantabria og nabokirken San Andrée, som er opført i det 16. århundrede.

Prøv disse fem fantastiske Formel 1-hoteller
Prøv disse fem fantastiske Formel 1-hoteller

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx