Af - 12/08-16 08:47

6 hoteller tager dig tilbage til fremtiden6 hoteller tager dig tilbage til fremtiden

Se de utrolige hoteller og find inspiration til en uforglemmelig rummission i Schweiz, Spanien, Kina, Singapore eller Sverige.

storybild

Er du fascineret af det store univers, så kan du overveje at besøge et af disse rum-hoteller. I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi samlet 6 futuristiske hoteller til dig, der gerne vil være Luke Skywalker eller Andreas Mogensen for en dag og samtidig have lækker designkvalitet og fuld komfort på planeten Jorden.

Kameha Grand Zürich (Schweiz)

På Kameha Grand Zürich i Schweiz kan du udleve din barndoms astronautdrøm i den særlige rumsuite, som befinder sig på hotellets øverste etage. Suiten er designet af den tyske kunstner Michael Najjar, der har en mission om at blive den første kunstner i rummet, og som derfor er inspireret af rummet i sin kunst. I suiten kan du lægge dig på den tilsyneladende vægtløse seng og stirre ud i galaksen, eller nærmere bestemt de højopløsningsbilleder af galaksen, som suiten er udsmykket med. Hvis du vil have den fulde oplevelse, er der også mulighed for at tage en times træning i en A320 flysimulator!

Læs mere om hotellet her.

Barceló Sants (Spanien)

Det nyrenoverede Barceló Sants i Barcelona er indrettet i moderne, minimalistisk stil med futuristiske elementer. I de 378 særlige ”orbital rooms” finder du lækker designkvalitet og store vinduer med udsigt, der giver dig en følelse af at svæve over byen. Hotellet råder desuden over mødelokaler og konferencerum i rumstations-look med plads til op til 1500 mennesker. Beliggenheden nær Barcelonas messe- og kongresscenter gør dette til det perfekte hotel for forretningsfolk og andre med smag for universelt design.

Læs mere om hotellet her.

Silken Puerta América Hotel (Spanien)

Silken Puerta América er et 5-stjernet designhotel i Madrid, der bryder med normerne og leger med både farver, materialer og former. Blandt de mange specialdesignede værelser finder du den ultra-moderne og arkitektdesignede Junior Suite Space Club, der giver dig fornemmelsen af at være trådt direkte ind i en science fiction film. De flydende former og de hvide overflader får det til at ligne et hotel fra et parallelt univers, men kigger du ud af de store panoramavinduer, vil du opdage, at du stadig er på planteten jorden, nærmere bestemt Spaniens storslåede hovedstad!

Læs mere om hotellet her.

Pengheng Space Capsules (Kina)

I den kinesiske by Shenzhen finder du det futuristiske Pengheng Space Capsules Hotel, der er en oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du sove i små rumkapsler, der ligner dem, astronauterne benytter, når de er ude på rummissioner. Pladsen er trang, men den lille kapsel er selvfølgelig fuldt udstyret med WiFi, fladskærms-TV og universelle stikkontakter. I hotellets restaurant har de ansat robotter til at lave det hårde arbejde med at servere mad og drikke til gæsterne, så du behøver ikke tænke på drikkepenge. Receptionen er badet i lilla LED lys og indrettet med futuristiske møbler og metalliske overflader, så du føler dig som passager på et rumskib.

Læs mere om hotellet her

Syv billige luksushoteller i Europa
Syv billige luksushoteller i Europa

Wanderlust Singapore (Singapore)

Wanderlust Singapore er et smukt 4-etagers hotel, der bryster sig af sin helt unikke indretning med forskellige temaer på hver etage, hvor ikke to værelser er ens. På øverste etage finder du det sjove Space Room. Her er loft og vægge dækkede med små LED lys, der ligner stjerner på den mørke baggrund. Du har selvfølgelig dit helt eget rumskib til rådighed. Her kan du sove under stjernerne uden af give afkald på komforten! Hotellet ligger i den historiske bydel Little India, der byder på spændende mad og shopping til de eventyrlystne.

Læs mere om hotellet her.

Treehotel (Sverige)

Højt oppe mellem træerne i de nordsvenske skove, ca. 50 kilometer syd for polarcirklen, kan du bo i en UFO-hytte, der er en del af Treehotels unikke hotelkoncept. Den vellignende UFO-hytte er lavet af holdbare genbrugsmaterialer og befinder sig ca 4-6 meter over jorden, hvorfra du har en smuk udsigt over Lulefloden og de smukke naturomgivelser. Værelserne er moderne indrettet, og hytten råder over et smart, miljøvenligt komposttoilet, hvor alle efterladenskaber bliver destrueret ved høj temperatur. For at komme i den rette UFO-stemning, når mørket falder på, kan du se et afsnit af X-Files, hvis du tør. Sandheden er derude!

Læs mere om hotellet her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx