Af - 24/03-15 12:11

Alternativt, autentisk og billigt: Her skal du rejse hen i påskenAlternativt, autentisk og billigt: Her skal du rejse hen i påsken

Er du træt af de sædvanlige turistfælder og overrendte attraktioner? Så se med her, og få to garvede globetrotteres tip til en anderledes ferie.

Bildstrecke im Grossformat »

Påskeferien er snart over os, og for mange er det en oplagt mulighed for at pakke sydfrugterne og tage på en tiltrængt ferie. Men hvor skal du tage hen, hvis du ikke lige har vundet i lotto, og samtidig ikke gider stå i kø foran Eiffeltårnet eller Colosseum sammen med resten af Danmark?

Spar tid og penge, når du selv søger rejser på nettet
Spar tid og penge, når du selv søger rejser på nettet

Traditionen tro valfarter danskerne på storbyferie henover påsken. Paris, London, Rom og Berlin topper listerne år efter år. For mange af os er de europæiske metropoler desværre lig med dyre hoteller, dyr mad, turistfælder og lange køer ved de kendte attraktioner.

Derfor har vi talt med to garvede globetrottere, der hver især har budt ind med nogle alternative og billige rejsemål, der kan inspirere dig til en lidt anderledes påskeferie.

En eventyrer og en globetrotter
Casper Olsen er teamleader hos Kilroy Travels og rejseentusiast. Han har rejst i det meste af verden, og vi bad ham om at anbefale rejsemål ud fra kriterierne: anderledes, billigt og autentisk.

Casper Olsen

Nicolai Bangsgaard er antropolog, eventyrer og foredragsholder, og så er han aktuel med bogen “SOLO – 4 år jorden rundt på cykel”. Nicolai Bangsgaard har fundet frem til fem rejsemål ud fra kriterierne: billigt, nemt tilgængeligt og anderledes.

Nicolai Bangsgaard

Se mere om Nicolai Bangsgaards imponerende rejse verden rundt på cykel her: nicolaibangsgaard.dk

Sådan snyder du tyven i Påskeferien
Sådan snyder du tyven i Påskeferien

Det er i alt blevet til ni rejsemål, som vi har sammensat til en lille interaktiv guide. Vores globetrottere har selv besøgt de destinationer de anbefaler, og de taler derfor ud fra personlig erfaring.

Klik rundt på kortet nedenfor og bliv inspireret af de ni "påskeæg":

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Otte år gammel artikel kommer...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx