Af Trivago - 15/01-16 15:45

SJOVT! Her er de mest kreative 'forstyr ikke'-skilte på hotellerSJOVT! Her er de mest kreative 'forstyr ikke'-skilte på hoteller

Vi kender alle de traditionelle forstyr-ikke-skilte på hoteller, som kan hænges på hotelværelsets dør, for at forhindre at rengøringspersonalet kommer ind på dit værelse, imens du smutter letpåklædt fra den bløde seng og ud på badeværelset.

storybild

(Billede: Flickr/Quinn Dombrowski)

Nogle hoteller har været mere kreative og har piftet den ellers kedelige besked op, så den passer til hotellets stil. I samarbejde med hotelsøgesiden www.trivago.dk har vi fundet de mest originale forstyr-ikke-skilte. Se udvalget nedenfor.

Are you ready to rock? På Hard Rock Hotel på Bali i Indonesien kan du finde din indre rockstjerne frem blandt sol og palmer og gennemleve den legendariske rock’n’roll. 'Forstyr ikke'-skiltene efterlader ingen tvivl: Du er en sand rockstjerne!

Kaboom Hotel er på én gang både smart, sofistikeret og en smule rebelsk. Sidstnævnte kommer til udtryk i deres 'forstyr ikke'-skilte, som uden tvivl holder ubudne gæster væk, og får rengøringen til at tænke sig om en ekstra gang, inden de banker på.

Er du en natteravn, der er kommet meget sent i seng? Eller har du brugt det meste af natten på at tælle får? Så har du måske brug for at hænge et skilt på døren, så du kan få lov til at sove lige så længe du vil dagen efter uden at blive forstyrret. Det kan du gøre på Park Plaza.

Kender du det, når man kommer hjem og er virkelig udmattet? Så har du måske ikke meget overskud til at vælge hvilket dørskilt, du vil hænge op. Hos Sunset Tower, som er placeret midt på det famøse Sunset Strip i Los Angeles, bruges der ikke besværlige sætninger for at holde rengøringen ude – et simpelt ”no” siger jo det hele.

Volkshotel er intet bare standard, ikke engang deres standardværelser. For slet ikke at tale om deres 'forstyr ikke'-skilte, hvor du både kan frabede dig rengøring, hvis du er ved at skrive dit første litterære mesterværk, eller hvis du trænger til en god nats søvn efter at have drukket et glas vin eller to.

For nogen betyder ferie ro og afslapning, mens det for andre betyder at feste til solen står op. De fleste hoteller har ikke meget til overs for festaber, mens andre hoteller, ifølge deres 'forstyr ikke'-skilte, udviser stor forståelse for folk, der fester som i filmen The Hangover. Besøg 25hours Bikini Berlin.

Der kan være mange gode grunde til, at man har brug for fred og ro, når man bor på hotel. Arthur Hotel i København har helgarderet sig. Ud over den traditionelle ”do not disturb” på deres forstyr-ikke-skilte har de inkluderet en række årsager, du kan vælge imellem, hvis du ikke vil forstyrres.

Ligesom der er mennesker, som kun orker et simpelt ja eller nej, når de er trætte, er der også modsætninger, der har mere på hjerte end enstavelsesord. Hos Sandman Signature i Toronto i Canada kan du vælge mellem den korte og den lange version, hvis du ikke ønsker at blive forstyrret.

For nogle mennesker er verden en legeplads, især når de er på ferie. Hvis du er en af dem, bør du besøge Harrah’s i Las Vegas og find dit indre legebarn frem. Her opfordres der til at bygge ekstraordinære slotte ud af puder og skabe din helt egen pudeverden.

Icelandair Klaustur Hotel kan du virkelig få sovet ud, hvis du trænger. Her kan du f.eks. sove så fredfyldt, at der begynder at gro mos, og så blødt, at det føles som om, du sover på en sky.

Rengøring!? Hvorfor blot sige nej, når man kan udtrykke sig med en velovervejet ordspil? På Magnolia Hotels har de lånt et citat fra Jim Davis, skaberen bag tegneserien Garfield, til deres forstyr-ikke-skilte.

Efter en lang dag et nyt sted eller i en ny by har man ofte brug for at slappe af i en behagelig seng eller nyde et dejligt langt bad. Og så kan man jo lige så godt sige det som det er. Hos CitizenM synes de i hvert fald det er sjovt at sende en fræk lille besked til de forbipasserende.

Og så kan man jo også vende den om, og rent faktisk bede personale og forbipasserende om at komme ind og vise lidt interesse - på The Student Amsterdam West.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx