Af - 11/03-14 07:00

Kirsten troede næsten ikke på at hun havde vundetKirsten troede næsten ikke på at hun havde vundet

Kirsten Østergaard fra Holbæk blev mandagens vinder af et rejsegavekort på 10.000 kroner

storybild

Mandagens vinder af metroxpress' store sommerkonkurrence blev Kirsten Østergaard fra Holbæk. Og hun troede næsten ikke på det, da hun modtog beskeden om, at hun var den heldige vinder af et rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner med Apollo Rejser.

Daisy hiver en veninde med til de varme lande
Daisy hiver en veninde med til de varme lande

- Jeg har endnu ikke snakket med nogen om det, jeg skulle jo lige være sikker på, at den var god nok. Men det er da lækkert, siger en glad Kirsten Østergaard.

Vandt på vej til arbejde: Jeg vinder aldrig noget
Vandt på vej til arbejde: Jeg vinder aldrig noget

Da hun ikke ville glæde sig for tidligt, ved hun endnu ikke hvor turen kommer til at gå hen, men det kunne godt tænkes, at det blev til en rejse med sine to døtre.

- Jeg ved ikke umiddelbart hvor jeg skal hen, men jeg kunne måske godt finde på at tage mine to døtre med ud at rejse, fortæller hun.

Endnu en vinder: - Jeg blev forbavset
Endnu en vinder: - Jeg blev forbavset

Kirsten Østergaard, som også er fast læser af metroxpress, har deltaget næsten dagligt i konkurrencen, og det har givet hende mod på også at gøre den slags i fremtiden.

- Ja, det tror jeg da gerne jeg vil, det er jo også så nemt at deltage. Man skal jo bare sende en sms, slutter Kirsten Østergaard.

Alt du skal vide om konkurrencen

Træt af det triste danske vejr? Det er vi også. Derfor udlodder vi hver dag 10.000 kr., som du kan bruge til at rejse derhen, hvor du har lyst. Find dagens metroxpress og send kodeordet via sms, så er det måske dig, der kan se frem til ferie.

Vi udlodder 17 rejsegavekort på hver 10.000 kr. Desuden udtrækker vi til sidst blandt alle de indsendte sms’er en vinder af hovedpræmien: Et rejsegavekort på hele 30.000 kr.

Du øger derfor din vinderchance, hver gang du deltager i konkurrencen ”Hvorfor vente til sommer?”.

Konkurrencebetingelser
Denne konkurrence er udbudt af Metroxpress A/S, og den er tilgængelig i perioden fra den 17. februar kl. 00:01 til den 11. marts kl. 23.59.

Hvem kan deltage?
- Konkurrencen er åben for alle personer bosiddende i Danmark.
- Ansatte og pårørende til medarbejdere hos Metroxpress A/S og Responsfabrikken må ikke deltage i konkurrencen.

Hvordan deltager man?
-Hver dag er der gemt en ny kode i avisen. Koden sendes via SMS til 1220 og med det samme får man besked retur om, hvorvidt man har vundet dagens rejsegavekort på 10.000 kr.
- Det er gratis at deltage (koster 0 kr. + alm. sms takst), og du kan deltage én gang hver dag i hele konkurrenceperioden (mandag til fredag).
- Ved mistanke om snyd har Metroxpress A/S ret til at udelukke deltagere.

Præmier
- Hver gang du deltager, får du et lod til trækningerne om hovedpræmien; et rejsegavekort på 30.000 kr. Vinderen offentliggøres onsdag d. 12. marts 2014 via metroxpress.
- Metroxpress A/S afholder alle præmieafgifterne.
- Præmierne er kun gyldige til rejser udbudt af Apollo Rejser Danmark, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ting.

Hvis du vinder
- Ved deltagelse i konkurrencen accepterer man, at Metroxpress A/S må offentliggøre vinderens navn og by på de medier, som Metroxpress A/S anvender, samt kontakte vinderen og stille et par spørgsmål til brug i en artikel til avisen.

Permission
- Din deltagelse giver samtidig samtykke til, at Metroxpress A/S må tage kontakt på sms med lignende konkurrencetiltag.

Spørgsmål?
- Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv til konkurrence@metroxpress.dk

LÆS OGSÅ: Glad vinder: - Jeg blev helt rundt på gulvet!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx