Af - 16/02-14 16:15; Opdateret: 16/02-14 16:43

Her er den frækkeste flysikkerhedsvideo du nogensinde har setHer er den frækkeste flysikkerhedsvideo du nogensinde har set

Flyselskabet Air New Zealand har lavet en alternativ flysikkerhedsvideo med fire bikinimodeller i hovedrollerne.

Flysikkerhedsvideoer er sjældent det mest ophidsende på en rejse – men det har et flyselskab nu forsøgt at lave lidt om på.

I hvert fald har Air New Zealand gjort fire bikinimodeller fra Sports Illustrated til hovedrollerne i deres nye sikkerhedsvideo, der fremover skal afspilles for passagerne inden selskabets fly letter. Den bærer titlen 'Safety in Paradise' – eller på dansk 'sikkerhed i paradis'.

Fræk Miley-video lækket: Se den her
Fræk Miley-video lækket: Se den her

Videoen, som du kan se over artiklen, har fået kritik af den feministiske kommentator Deborah Russell for det – i hendes øjne – stærkt seksualiserede indhold.

- Jeg vil gerne taget seriøst som kvinde, men pludselig virker det som om, at de siger, at min seksualitet er det eneste ved mig, der betyder noget, siger hun til The Sydney Morning Herald.

Turistrådet på Cook Islands, hvor videoen er optaget, er til gengæld glade for videoen. Det samme er Sports Illustrated, der fejrer 50-års-jubilæum i år.

LÆS OGSÅ: Taxachauffører laver fræk kalender

LÆS OGSÅ: For fræk: Julehandlen gik i stå

LÆS OGSÅ: Se kondom-reklamen der er for fræk til tv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx