Af Mikkel Ais - 12/09-14 16:02; Opdateret: 24/09-14 16:21

5 billige feriesteder ved vandet5 billige feriesteder ved vandet

Selv om den danske sommer går på hæld kan det stadig være skønt at holde mini-ferie ved de danske kyster. Vi kan stadig drømme om behagelige varmegrader, og det behøver slet ikke at vælte budgettet at bo ved vandet.

Dueodde Ferieby – Bornholm
Du behøver ikke at rejse langt for at holde ferie ved en af Europas bedste badestrande - Dueodde Strand - på Bornholm. Og så er det billigt. Den familievenlige Dueodde Ferieby ligger med sine røde sommerhuse en lille gåtur fra den brede hvide sandstrand. Her er udendørs pool og gode legefaciliteter for børn, og så ligger feriebyen kun et par kilometer fra det hyggelige fiskerleje, Snogebæk med gode spisemuligheder.


Nørager Vandrehjem/Ferielejligheder - Djursland
På Djursland finder du noget for enhver smag med smuk natur, strand og massevis af attraktioner i nærheden. Nørager Vandrehjem ligger i et naturskønt område et par kilometer fra stranden, her er gode muligheder for at få svunget golfkøllen, og for børnefamilierne er der kun syv kilometer til Djurs Sommerland.

Feriecenter Faaborg – Sydfyn
Bo 30 meter fra stranden, hvor feriecentret har egen badebro på den børnevenlige strand med uforstyrret udsigt til det Sydfynske Øhav. Det er et optimalt sted at holde ferie for børnefamilier med de mange faciliteter, der omfatter indendørs og udendørs pool-område, minigolf og bordtennis. Desuden byder lokalområdet på Odense Zoo, De Japanske Haver eller en lækker frokost på den legendariske Falsled Kro.


Grønhøj Strand Camping – Vesterhavet
Grønhøj Strand Camping ligger tæt på den brede sandstrand ved Vesterhavet, der strækker sig, så langt øjet rækker. Find en plads blandt de store sandklitter, slå dig ned, og nyd dagen ved stranden. Den idylliske campingplads ved Jammerbugten lægger op til ren afslapning og hygge med familien, men skal der mere action på ferien, er her mulighed for lystfiskeri og så er der en 18hullers golfbane ved Løkken Golfklub.


Byaasgaard Camping – Hundested
Man skal ikke langt væk fra København for at finde hyggelige feriespots ved vandet. Tag for eksempel til Byaasgaard Camping, der ligger i Morten Korch-lignende omgivelser lige ned til Roskilde fjord og både giver overnatningsmuligheder i telt og hytter. Besøg også Kikhavn - det gamle fiskerleje fra 1200-tallet eller tag til koncert i Gjethuset i Frederiksværk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Geggo afslører: Jeg er startet på en...
bt.dk
Legendarisk stjerne gør endelig comeback
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Politiet jagter mand med specielle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx