Af Mikkel Ais - 31/10-14 14:46

LISTE: Slik sol på verdens bedste strandeLISTE: Slik sol på verdens bedste strande

En tur på stranden er ikke blot en tur på stranden, hvis du vælger at gå all in og holde den ultimative strandferie. Her er det som at bo midt en lotto- eller bounty-reklame.

storybild

Kúramathi, Maldiverne

Sand, palmer og glasklart hav hænger uløseligt sammen med Maldiverne, hvor strandene er noget af det tætteste, vi kommer på paradis. Kúramathi er en af landets større øer med små bungalows placeret ikke mere end 10-20 meter fra vandet. På vestsiden af øen er stranden næsten 100 meter bred, og her finder du Maldivernes måske smukkeste solnedgang.

Ungt par indlagt efter sugende sex i havet
Ungt par indlagt efter sugende sex i havet

Eagle Beach, Aruba

Aruba, Jamaica, ooh I wanna take you ... Således synger Beach Boys, og er der nogen, der kender til skønne strande så er det vel netop dem. Eagle Beach er berømt for sit uberørte og bløde hvide sand, der består af bittesmå fragmenter fra koraler. Her kan du møde havskildpadder, der bygger reder, hvor æggene klækkes omkring solnedgang et par måneder om året.

Vilde billeder: 35.000 hvalrosser indtager strand
Vilde billeder: 35.000 hvalrosser indtager strand

Koh Tarutao, Thailand

Nu kan Thailand vel næppe længere prale af uopdagede strande, tænker man, og dog. Den amerikanske pendant til vores Robinson Ekspedition - Survivor - er tidligere optaget på Koh Tarutao, som er en blandt 51 øer i Tarutao National Marine Park, og her finder du stadig afsidesliggende strande, der endnu ikke er ramt af masseturismen. Tag bussen fra Phuket til Pak Bara Pier, og hop på færgen for at komme til Koh Tarutao, men husk at booke hotel i forvejen.

5 børnevenlige mini-ferier  i Danmark
5 børnevenlige mini-ferier i Danmark

Whitehaven Beach, Australien

Australierne er et strandfolk, der kan håndtere et surfboard, som vi kører cykel. Her er strande en masse, og en af landets bedste af slagsen er Whitehaven Beach, der ligger på den lille ø Whitsunday Island. Stranden er syv kilometer lang, og det superfine sand har sammen med det klare vand fået CNN til at kåre stranden til verdens mest miljøvenlige i 2010. Fra stranden er der adgang til undervandsoplevelserne i verdens største koralrev, Great Barrier Reef.

5 billige feriesteder ved vandet
5 billige feriesteder ved vandet

Anse Source d´Argent, Seychellerne

En af de mest fotograferede strande i verden er Anse Source d´Argent på Seychellerne, der med sit let pink-farvede sand lyser op i det Indiske Ocean. Her taler vi i sandhed om en magisk strand, som National Geographic da også har kåret til verdens bedste. Stranden ligger på øen La Digue med omkring 2.000 indbyggere, og vandet er altid rimelig roligt, da det er beskyttet fra havet af det omkringliggende koralrev - verdens måske bedste strand, hvis man absolut skal vælge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx