Af Anders Stoustrup, Rejs Bedre - 09/03-14 22:50

5 fantastiske oplevelser i Singapore5 fantastiske oplevelser i Singapore

Shopping er nærmest nationalsporten i Singapore. Men byen har også meget andet at byde på

storybild

Omkring Sultan-moskeen ligger de arabiske gader. (Billede: Anders Stoustrup)

Udforsk de etniske kvarterer
Singapore er en multikulturel by, og man møder folk fra hele verden overalt i byen. Men nogle befolkningsgrupper har sat deres særligt præg på dele af Singapore, der både er en by og en østat. Prøv at spise på restauranterne i den kinesiske bydel, drik sød te i de arabiske gader omkring Sultan-moskeen og besøg de flotte og farverige indiske templer i Little India.

Her er verdens rigeste samlet
Her er verdens rigeste samlet

Snup middagen i et gadekøkken
Man spiser fabelagtigt godt i Singapore, der har restauranter med specialiteter fra hele verden. Men de mest mindeværdige måltider kan sagtens være dem fra byens gadekøkkener, hvor folk af alle nationaliteter og samfundslag samles for at spise billig nudelsuppe, krabber i chilisauce og andre lækkerier.

Ulogiske love kan få turister fængslet i udlandet
Ulogiske love kan få turister fængslet i udlandet

Arkitektur i top
Ved Esplanaden ligger byens unikke koncerthus, og herfra har man en fantastisk udsigt over byens skyline og det særprægede Marina Bay Sands-kompleks (billedet). Dette er moderne arkitektur af fineste slags. Særligt smuk er området om aftenen, når der er lys i koncerthuset og de futuristiske skyskrabere.

Her er 10 gader, du nok ikke har råd til at bo på
Her er 10 gader, du nok ikke har råd til at bo på

Folkeliv ved Clarke Quay
Det er først, når aftenen sænker sig over Singapore, at området Clarke Quay for alvor vågner op til dåd. Her langs Singapore River ligger restauranterne og barerne tæt, og der er altid en fantastisk stemning på de mange spisesteder, hvor folk hygger sig i de varme tropeaftener.

Her holder verdens rigeste ferie
Her holder verdens rigeste ferie

Kom tæt på dyrene – også i mørke
Singapores zoologiske have er blandt verdens absolut bedste, og her er mulighed for at komme tæt på alt fra orangutanger til hvide tigre. Men mindst lige så fantastisk er The Night Zoo lige ved siden af. Den har kun åbent efter mørkets frembrud og giver et sjældent kig ind i natdyrenes hemmelige verden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx